9 Nyíl

Nagy Zoltán toronymagasan vezeti a Cívis Kupát

2016. április 28. 18:00 - Denis Potvin

Április első heteiben megrendezésre került a Cívis Darts Sportegyesület által meghirdetett I. Cívis Kupa Nyílt Steel Darts versenysorozat harmadik fordulója, valamint az Északkelet-Magyarországi Darts Liga negyedik fordulója is.

I. Cívis Kupa Nyílt Steel Darts Versenysorozat 3. forduló:

Az I. Cívis Kupa nyílt versenysorozat folytatódik! A Cívis Darts Sportegyesület által meghirdetett eseménysorozat harmadik fordulója is szép létszámmal került megrendezésre április 2-án. A délelőtt folyamán 38 versenyző dobált a páros versenyen, hogy társával a legmagasabb pontokat megszerezze, illetve a legjobb pároknak járó érmet és oklevelet elnyerje. Ezt követték délután az egyéni mérkőzések, ahol 34 induló állt dobóvonalhoz a legjobb helyezésekért, valamint a Bajnoki címhez való közelebb jutásért. A legjobb játékosok az értékes pontok begyűjtésén túl éremmel és oklevéllel gazdagodtak. Ezen felül kupával díjazták a legeredményesebb női versenyzőt, a legmagasabb kiszállót dobót, illetve a legtöbb 180-at dobó résztvevőt.

i_civis_kupa_3_fordulo_egyeni_verseny_dijazottak.jpg

Az eredmények:

Páros verseny:

1.: Papp I. Zsolt - Bácsi László

2.: Ádámkó Gábor - Szarvas Gábor

3.: Andrew Alexander - Nagy Zoltán, Mócz Zoltán - Szilágyi Ádám

Egyéni verseny:

1.: Nagy Zoltán

2.: Kovács István

3.: Grünwald Róbert, Marinka Zoltán

Legeredményesebb női versenyző: Bogár Alexandra

Legmagasabb kiszálló: Molnár Dávid

Legtöbb 180: Makra Gábor

A következő forduló május 21-én kerül megrendezésre. Még nem késő csatlakozni, hiszen a versenysorozat 8 fordulón keresztül biztosít lehetőséget a pontszerzéshez és a Bajnoki cím elnyeréséhez. A fordulók továbbá remek alkalmat jelentenek a darts sport kedvelőinek arra, hogy színvonalas keretek között, jó hangulatú rendezvényen gyakoroljanak és tudásukat fejlesszék.

A sorozat összesített eredménytáblázata itt érhető el.

További fordulók: jún. 11., aug. 13., szept. 10., nov. 12.

Az I. Cívis Kupa kiírása és további információ

További elérhetőségek: civisdarts@gmail.com, www.facebook.com/civisdarts

Északkelet-Magyarországi Darts Liga 4. forduló:

A Magyar Darts Liga versenysorozat tovább folytatódik! Április 14-én lezajlott az északkelet-magyarországi régió negyedik - a Cívis Darts Sportegyesület által meghirdetett - fordulója is, amelyen 23 fő ragadott nyilat, hogy közelebb kerüljön az országos döntőhöz, illetve a Magyar Darts Liga Bajnoka cím elnyeréséhez. A fordulón, ahol minden játékos a legjobb teljesítményére törekedett, végül az alábbi eredmények születettek:

cdse_mdl_4_fordulo_dijazottak.jpg

1.: Makra Gábor

2.: Grünwald Róbert

3.: Holácsik András, Majoros László

A következő MDL forduló régiónkban május 12-én kerül megrendezésre a Kosárban (a régi Lilla Bár), a Hunyadi János utca 10. szám alatt 19:00 órai kezdéssel (nevezés 18:15-18:45ig). Még nem késő bekapcsolódni és kipróbálni Magad!

További fordulók: jún. 16., júl. 14., aug. 25., szept. 22., okt. 13.

Az Északkelet-Magyarországi Darts Ligával kapcsolatos tudnivalók.

(Az MDL versenykiírását megtalálod a Magyar Darts Szövetség honlapján.)

További információ: civisdarts@gmail.com, www.facebook.com/civisdarts

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr498670234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása