9 Nyíl

A csillagok csatája most Dubajban következik

2016. május 25. 12:55 - Denis Potvin

Csütörtökön és pénteken rendezik a 2016-os World Series of Darts első állomását, a Dubai Darts Opent. Szerdán a sorsolást is megtartották, ezt és más érdekességet a tornáról a hajtás alatt olvasható

A tornán a világ nyolc legjobb játékosa szerepel, Michael van Gerwen az első kiemelt. Nehéz választani, hiszen mind a négy negyeddöntő elképesztő meccseket ígér. Tavaly a 21 legig tartó csatában Michael van Gerwen úgy győzte le Phil Taylort, hogy 8-8-ig fej fej mellett haladtak, aztán a holland egy 13 nyilas kiszállóval sokkolt, majd három leget egymás után nyerve első lett.

Nem kis tétje lesz a versenynek, túl a pénzdíjakon (200 ezer dollárt dobnak szét a nyolc dartsos között) az a versenyző, aki kilencnyilast dob egy Mercedes-Benz GLC 250-es autót kap ajándékba.

dubai-duty-free-darts-masters-pdc_z7bwwz8nnrjf10dffbzfd8qti.png

Csütörtök

Negyeddöntők (17 órától)

Adrian Lewis (4) v Dave Chisnall

Phil Taylor (3) v James Wade

Gary Anderson (2) v Raymond van Barneveld

Michael van Gerwen (1) v Peter Wright

Péntek

Elődöntő (17 órától)

van Gerwen/Wright v Lewis/Chisnall

Anderson/van Barneveld v Taylor/Wade

Döntő (20 órától)

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr138745996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása