9 Nyíl

Szabad ég alatt jön a darts újabb hihetetlen show-ja

2016. május 26. 09:33 - Turpi9

Csütörtök délután kezdődik a World Series of Darts 2016-os sorozatának első ütközete, a Dubai Darts Open. A világ nyolc legjobb játékosa már helyszínen tartózkodnak, és nyilatkoztak is. Hatalmas verseny lesz, egyenes kiesésben. Nem is akármilyen körülmények között. Magyar televízió nem közvetíti, de elmondjuk, hol lehet nézni a versenyt. Ma este akkor megint a csillagok csatája, most Dubajban.

"Szeretem Dubajt, magabiztosan és jól játszom. - kezdte Michael van Gerwen, aki nem mellesleg a 2015-ös bajnok is. A magabiztossághoz hozzátett a Premier League győzelem, de mindig is jól játszottam itt, és remélem sikerül folytatni az eddigi sorozatomat ezen a versenyen is. A saját teljesítményemre kell koncentrálnom és jól felkészülni a küzdelmekre. Remélem újra sikerül a névjegyemet letenni, de nem lesz egyszerű, mert 8 fantasztikus játékos van itt, és senkit nem lehet lebecsülni."

cjt8g9qvaaa2rlk.jpg

Peter Wright pedig elmondta, már nagyon várja a versenyt: "Ez egy nagyszerű verseny, mar nagyon várom. Nyilvánvalóan nagyon kemény a sorsolásom, hiszen Michaelt kaptam, ő van a legjobb formában jelenleg, úgyhogy ki kell használnom a lehetőségeimet. Nagyon nehéz lesz, de hiszem, hogy le tudom győzni."

"Mint a Darts Masters főszponzora negyedik éve, nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy Dubaj egyik legjobban várt eseményévé nőtte ki magát a verseny, egy különleges lehetőséget adva arra, hogy a világ legjobb játékosait láthassuk a Dubai Duty Free Tennis Stadiumban" - közölte George Horan, a Dubai Duty Free elnöke.

cjtinnrwyaa456-.jpg

"A PDC és az esemény szervezői hihetetlen keményen dolgoztak azért, hogy ez a verseny meg nagyobb siker legyen, és hogy meg szélesebb közönséghez jusson el helyi és világviszonylatban."

A PDC CEO-ja, Matther Porter hozzátette: "Nagyon örülünk, hogy visszatérhetünk a World Series 2013-as nyitóversenyének helyszínére. Az esemény természeténél fogva (szabadban rendezik) egy kivételes élmény, a játékosok pedig szeretnek ide jönni, és megcsinálni a show-t."

Semelyik magyar televízió nem közvetíti a meccset, de így sem maradunk le róla. Az eseményt közvetítő angol ITV csatornát ugyanis a Filmon oldalán bárki követhető. Tehát, kedves dartsrajongók, kattintsatok ide, ha nézni szeretnétek a show-t. A negyeddöntőket a legjobb 19 legig játsszák. 18 órától tehát indul a show.

or_5169.jpg

1 komment
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr488747612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dolmányos varjú 2016.05.26. 10:25:15

És mi a helyzet ott a nézőtéri sörözéssel?
süti beállítások módosítása