9 Nyíl

Óriási buli volt tegnap a Unicornnál

2016. június 10. 09:02 - Denis Potvin

Új termékekkel állt elő a híres gyártó, akiről mi is írtunk nemrégen. Ott volt Gary Andersontól kezdve a táncos lábú Dimitri van den Bergh-ig mindenki, aki a gyártó soraiba tartozik. A Twitteren sorban köszönte meg mindenki a csodálatos napot és a bemutató után tartott bulit is.

Új nyilakat, és új táblát dobott piacra tegnap a Unicorn melyeket egy látványos show keretében mutatott be. Természetesen a gyártóként és szponzorként is működő társaság minden jeles képviselője, köztük dartsosok is részt vettek a programban, emelve az ünnep amúgy sem lanyha hangulatát.

Az új tábla - amely a keresztségben a Unicorn Eclipse HD 2-es nevet kapta -  éppen a World Cup of Dartson mutatkozott be mind a sportolók és a nagyközönség előtt is, amelyen mi magyarok is részt vettünk és éppen azoktól a belgáktól kaptunk ki, akik közül a fiatalabbik Huybrechts-testvér is jelen volt e jeles eseményen.

Gary Anderson is megmutatta a nyilait.

Szóval ilyen volt a buli.

Aki pedig szeretné végigböngészni, mit is ad a Unicorn 2017-ben, annak javasoljuk, hogy erre a linkre kattintva töltse le a cég ingyenes katalógusát pdf formátumban. Csodálatos cuccok állnak benne hegyekben, úgyhogy csak hajrá!

Szólj hozzá!
Címkék: sport darts unicorn

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr838796894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása