9 Nyíl

Ázsiába mennek megint a darts csillagai

2016. június 14. 09:59 - Denis Potvin

A következő két hétben, majd utána egy hét szünet után egy újabb fordulót lebonyolítva a World Series of Dartsra figyel most a sportág egyre népesebb szurkolótábora. Jön az ázsiai piac meghódítása 2016-ban is. Pénteken már Auckland-be érkeznek a legnagyobbak.

20150826142851_83.png

A sorozat idén is hét állomásból áll. Hat Masters után a glasgow-i Braehead Arenában jön a döntő ütközet a legnagyobbakkal, illetve az öt tornán legjobb eredményt elérő játékosokkal és a meghívottakkal. Egy versenyt már lebonyolítottak, amelyen - vagyis a Dubaj Darts Masters-en - Gary Anderson tudott nyerni.

Nézzük a további menetrendet:

Június 17-19.: Auckland Darts Masters, Új-Zéland

Június 25-26.: Sanghai Darts Masters, Sanghaj, Kína

Július 6-7.: Tokyo Darts Masters, Japán

Augusztus 18-20.: Sydney Darts Masters, Ausztrália

Augusztus 25-27.: Perth Darts Masters, Ausztrália

November 5-6.: World Series of Darts Finals, Braehead Arena, Glasgow

Aucklandben, a Trust Arenában, a címvédő Andrian Lewis mellett Gary Anderson, Phil Taylor és Michael van Gerwen lesz a kiemelt. Hozzájuk csatlakozik Peter Wright, James Wade, Raymond van Barneveld, valamint Dave Chisnall. Viszont most nyolc óceániai selejtezőből továbbjutó is megkapja a lehetőséget, hogy a legjobbak ellen játsszon. Nagy kérdés viszont, hogy lesz-e közülük valaki, aki július 17-én megállítja a sztárokat.

Aztán szombaton a negyeddöntők, majd másnap az elődöntők és a döntő jön.

Itt vannak az óceániai kvalifikáltak:

Meghívott játékosok: Warren Parry, Cody Harris
DPA Australian Open győztes: Damon Heta
DPNZ top helyezett és nem kvalifikált játékos: Rob Szabo
DPNZ kvalifikáció: Ken Moir, Clinton Bridge, Bernie Smith

Ami a tavalyi sorozatot illeti Phil Taylor három, Michael van Gerwen és Adrian Lewis 1-1 tornát nyert meg. A döntőben pedig Michael van Gerwen egy elképesztő nagy csatában, 11-10-re győzte le Peter Wrightot.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr898808120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása