9 Nyíl

Pénteken lesz egy Taylor - Szabo meccs

2016. június 17. 09:00 - Denis Potvin

Aucklandban már gyülekeznek a sztárok és pénteken pódiumra is lépnek. A tét pedig a Wordl Series második állomása Új-Zélandon, az Auckland Darts Mastersen. Már a sorsolás is megvan, mindenki arra vár, hogy elkezdődjenek a küzdelmek. Ezek pedig pénteken magyar idő szerint már el is kezdődtek. Nézzük a részleteket.

auckland-darts-masters-presented-by-tab-burger-king-copyright-photosport_7hz17gzicc7p1r7auobbubp4a.jpg

Az első körben a nyolc kiemelt ezúttal nem egymással, hanem az óceániai selejtezők győzteseivel, köztük az új-zélandi színekben induló, de magyar származású Rob Szabóval. Szabonak nem volt túl nagy szerencséje, mivel az első körben egyből a harmadik kiemelt Phil Taylort kapta. Az első kör, amely max. 11 legig megy, így néz ki:

Gary Anderson (1) v Bernie Smith

Peter Wright (6) v Warren Parry

Dave Chisnall (4) v Clinton Bridge

Raymond van Barneveld (8) v Cody Harris

Michael van Gerwen (2) v Damon Heta

James Wade (7) v Ken Moir

Phil Taylor (3) v Rob Szabo

Adrian Lewis (5) v Stuart Leach

Aztán szombaton már a 19 legig tartó negyeddöntők jönnek, szintén délelőtt. Vasárnap pedig az elődöntőkkel folytatódik és a döntővel zárul a remélhetőleg látványos csata. Ekkor már 21 legig mennek a meccsek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr968815604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása