9 Nyíl

Megint magyar bravúrok Bécsben

2016. június 27. 10:24 - Denis Potvin

A hétvégén ugyan nemcsak Bécsben rendeztek WDF és BDO pontszerző versenyeket, de számunkra mégis az osztrák főváros volt most kiemelten fontos, mivel ezen a versenyen rengeteg magyar versenyző is elindult, és sokan közülük nagyon sikeresen is szerepeltek. A WDV (Wiener Darts Verband) rendezésében lebonyolított versenyen a magyarok legjobb női versenyzője, Ihász Veronika megint érmeket gyűjtött.

13507034_10156994428730532_1849483973780170694_n.jpg

A kép Ihász Veronika facebook oldaláról származik

Ugyan volt egy kis zavar a rendszerben, mivel a tavalyi eredményeket hoztuk le először, de végül csak sikerült kibogozni a szálakat. Tehát a férfiaknál a német nemzetiségű Robert Allenstein lett az első. A nőknél két magyar jutott az elődöntőbe, végül a döntőben Ihász Veronika legyőzte a holland Marjolein Noijenst, amivel zsinórban másodszor lett a női egyéni legjobbja, míg honfitársa, Fekete Nóra pedig a harmadik lett

Az ifjúsági fiúknál Rusty Jake Rodriguez lett az első, viszont a lányoknál a Darányi DC versenyzője, Bokor Boglárka tudott nyerni.

Vasárnap jöttek a párosok. A nőknél az Ihász Veronika - Wachter Nikolett kettős lett az első, míg Horváth Klaudia és Kovács Csilla a harmadik helyen végzett. A férfiaknál is bravúr született. A Szabados Attila, Végső János alkotta magyar duónál senki nem tudott jobbnak bizonyulni.

Amúgy a június 23-i, WDF rangsor szerint a férfiaknál Bezzeg Nándor a legjobb magyar, aki jelenleg a 64. helyen áll, míg a hölgyeknél Ihász Veronika a 15. helyen tartózkodik. Az ifjúsági fiúknál Vörösházi György a 40., míg a lányoknál pedig Czipó Vivien holtversenyben a 17. helyen áll.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr418847220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása