9 Nyíl

Igyunk Pertut Perth-ben!

2016. augusztus 24. 20:35 - adam_f

Perth Darts Masters - beharangozó

Folytatódik tovább a PDC World Series versenysorozata, ám ezúttal nem egyik földrészről ugrunk a másikra, hanem csak egyik városból a másikba. Sydney után ugyanis Perth-be érkezik a PDC Flying Circus társulata (Monthy Phyton után szabadon...). Egy kis kedvcsináló...

4.png

Úgy bizony! Ahogyan a PDC is meghirdette már egy ideje: Perth legnagyobb bulija újra a városban! Augusztus 25 és 27 között a Perth Convention and Exhibition Centre (PCEC) ad helyet annak a partinak, amelyre már egy éve várnak a helyiek. Ismét jönnek a nagy nevek, és a helyi kedvencek, hogy játékukkal elkápráztassák a nagyérdeműt. 

A PDC utazó keretében semmi változás történt a sydney-i tornához képest, de a helyi játékosok között lesz pár új név, akik biztos tudnak néhány meleg percet okozni a nyolc kiemeltnek. És persze Phil Taylor megint történelmet írni. Miután háromszor egymás után nyerni tudott Sydney-ben, most hasonlóra készül Perth-ben is, 2014 és 2015 után ismét bajnok lenne.

Nézzük tehát, hogy kik is néznek egymással farkasszemet az elkövetkező három napon keresztül:

Kiemeltek (avagy a PDC Flying Circus):

Gary Anderson (SCO - 1)
Michael van Gerwen (NED - 2)
Phil Taylor (ENG - 3) - a tavalyi győztes
Adrian Lewis (ENG - 4)
James Wade (ENG - 5)
Dave Chisnall (ENG - 6)
Peter Wright (SCO - 7)
Raymond van Barneveld (NED - 8)

A helyi erők:

Simon Whitlock (AUS)
Kyle Anderson (AUS)
David Platt (ENG)
Rob Szabo (NZL)
Corey Cadby (AUS)
Koha Kokiri (NZL)
Adam Rowe (AUS)
Kim Lewis (AUS)

A sorsolás már készen van, az első kör hat nyert játékig (best of 11 legs), a negyeddöntők 10 nyertig (best of 19) tartanak. Az első kör augusztus 25-én veszi kezdetét (helyi idő szerint este 18:30-kor), amelyben a nyolc kiemelt a hozzájuk sorsolt helyi játékosokkal csapnak össze. A győztesek pénteken már a negyeddöntőkben találkoznak egymással (helyi idő szerint 19 óra), a negyeddöntőkből továbbjutó játékosok pedig szombaton fordulnak a célegyenesbe (szintén 19 óra), ahol már mind a három találkozó (a két elődöntő és a döntő) 11 nyert játékig (best of 21 legs) fog tartani.

A műsort - aki esetleg interneten is szeretné követni az eseményeket - a FOX Sports fogja közvetíteni (az ausztrál, persze). Ha esetleg valaki tud internetes stream-et, amely élőben közvetíti az eseményt, az ne habozzon, hanem legyen szíves, ossza meg velünk is.

Ja, a lényeget már megint majdnem elfelejtettem! Íme, az első kör sorsolása:

sorsolas.jpg

Jó kis mérkőzések várhatók ismételten, úgyhogy ha tetszett a múltkori sydney-i torna, akkor ne habozzon, hanem kapcsolódjon rá erre a versenyre is. Természetesen oldalunk igyekszik követni a torna minden rezdülését, szóval nem fogtok lemaradni semmiről sem.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1511649804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása