9 Nyíl

Így nem kell(ene) azt a fránya maximumot...

2016. október 21. 15:00 - adam_f

Csak egy videó

Kutakodásaim során találtam rá ezekre a videókra, melyeken egy nagyon is hozzáértő internetes "szakértő" mutatja meg nekünk, hogyan kell a különféle, általa tesztelt nyilakkal tökéletes maximumot dobni...vagy mégsem? Néha neki sem jön össze, de a dobástechnikára felhívnám a figyelmet, ugyanis attól még, hogy a kísérlet nem jön mindig össze, a célzás nagyon is ott van a topon. Hármat is mutatok belőle, szóval jó csemegézést kívánok hozzá!

Az első:

A második:

És a harmadik:

És mi a levonható konzekvencia? Ahogy nem is olyan nagyon régen egy Vlagyimir Iljics Uljanov (egyszerűbben: Lenin) nevű kedves kopasz bácsi is mondta: Tanulni, tanulni és tanulni...és persze soha fel nem adni. Úgyhogy csak nyüstöljétek mindennap a táblátokat azokkal a nyilakkal...ne aggódjatok, én is azt teszem. ;)

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7711815241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása