9 Nyíl

Jön a European Championship, mixeljünk

2016. október 28. 09:57 - Denis Potvin

Pénteken 16 meccse megkezdődik az év végi roham a sorozatok bajnoki címéért. Az első a sorban a European Championship, amely magyar idő szerint 13:45-től kezdődik. A hajtás alatt a délutáni meccseit elemezgettük pár mondatban és az aktuális oddszokat is mellé raktuk. Érdemes elgondolkodni egy-két találkozó végkimenetelén. Délután késöbb jövünk még az esti meccsek elemzésével is. Hajrá.

unibet-european-championship_fmzhzkfe625b1ixz9w7d48zgr.png

Jamie Caven v James Richardson 

A két versenyző most fog ötödször találkozni, eddig Jamie Caven áll jobban (3-1), de az utolsó találkozójukat, pontosan öt napja Richardson nyerte 6-5-re a World Series of Darts selejtezőjében. A fogadóirodáknál Caven az esélyesebb, 1,6-ra adják, míg Richardsont 2,3-ra.

Daryl Gurney v Gerwyn Price

Ez lesz az első egymás elleni meccsük, Price az utolsó két meccsén egyből kikapott, míg Guerney a European Tour utolsó állomásán két kört ment, miután Suljovictól kikapott. Az oddszok így alakulnak: Guerney: 1,61 - Price 2,3.

Chris Dobey v Joe Cullen

Nekik sincs még egymás elleni meccsük. Ha két játékos elmúlt öt meccsét nézzük, egyformán állnak, 2 győzelem és 3 vereség. Az ET 10-es Dobey az első körben kiesett, Cullen viszont csak a harmadikban kapott ki Jelle Klaasentől úgy, hogy Dobey legyőzte Peter Wrightot is. Ennek megfelelően az oddsz a győzelemre: 2,50 - 1,53.

Ian White v Terry Jenkins

A két nagyöreg már 15-ször meccselt egymással és hat éve volt az első randevújuk a tábla előtt. Azt még Jenkins nyerte és még hetet, így most 8-7-re vezet. Idén háromszor játszottak, kétszer Jenskins (legutóbb is a PDC European Darts Openen), egyszer White nyert. A formát illetve White-nak egy Painter elleni győzelem jött össze a legutóbbi ötből, míg Jenkins 2-3-mal áll, legyőzte James Wade-et és Andy Smith-t is. Az oddsz: 1,66 - 2,20 (talán itt megérné kockáztatni).

Cristo Reyes v Robert Thornton

Tavaly a Players Championship első állomásán Thornton 3-2-re verte Reyest. Ez az egyetlen eddigi meccsük. Érdekes találkozó lehet, hiszen Thornton az utolsó öt meccsét rendre elbukta, ebben benne volt a Bajnokok Ligájában simán elveszített három csoportmeccs is Taylor, Wright és Gerwen ellen is. Reyes az ET utolsó állomásán két kört ment, Klaasentől kapott ki. Érdekes ez az oddsz is, megfontolásra okot adó: 2,37 - 1,57 (a cikk írásakor éppen nőtt Thornton győzelmi esélyére adott oddsz).

Mervyn King v Devon Petersen

Két meccsük van idénről, előbb King utána Petersen nyert. King a World Matchplayen, még júliusban ment egy kört, azóta viszont négy vereség jött egymás után. Petersennek  két major tornán is egy körön jutott túl, de aztán Ian White és Simon Whitlock túl erős volt. Petersen a Players Championship versenyeken vitézkedett. Az utolsó hétből a szeptember 22-i volt a legsikeresebb, a nyolc közé jutásért kapott ki Dobey-tól. Az oddsz: 1,57 - 2,37

Michael Smith v Stephen Bunting

Hat meccsük volt eddig és Bunting lényegesen jobban áll. 2014-ben még kétszer Smith nyert, azóta viszont csak Bunting, idén már kétszer is. Bunting az utolsó két PC-n is remekelt. A 19. tornán csak a negyeddöntőben kapott ki, ő is Dobey-tól, aki végül a döntőig menetelt. Michael Smith mély gödörben van mostanság, öt vereség van a háta mögött, legutóbb még szeptemberben a PDPA Players Championshipppen nyert egyet Ted Evetts ellen, de aztán Webster elintézte. Az oddsz ennek megfelelően: 2,00 - 1,80

Max Hopp v Benito van de Pas

A tehetséges fiatal német, Hopp eddig egyszer tudta legyőzni holland ellenfelét a korábbi négy meccsükből. Annak is már négy éve és egy WDF tornán esett meg. Azóta van de Pas uralja a párharcot. Ahogy a két játékos utóbbi öt meccséből is jobban áll. Az utolsó, 20. Players Championshipet pedig megnyerte, elevenítsük fel a diadalmenetet: van den Bergh 6-1, Evetts 6-3, Owen 6-3, J. Lewis 6-3, Edgar 6-2, Pipe 6-5, Chisnall 6-1. Az oddsz pedig: 2,75 - 1,44.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1011845429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása