9 Nyíl

Most már biztos, Gary Anderson szemüveges lett

2016. november 09. 20:00 - Turpi9

Az Unicorn darts felszereléseket gyártó cégnél a minap egy hírverő-bemutató sajtótájékoztatót tartottak, ahol több neves játékos és a dartséletből ismert ember bukkant fel. A cég természetesen bemutatta a legújabb kollekcióját, amiket most dob piacra. Viszont aki látott erről az eseményről híradást, netán részt vett rajta, az felfedezhetett egy apróságot, ami talán érintheti a jövőben az egyik világsztár játékát is, de a külsejét mindenképpen.

cw1d2e4wiaetutl.jpg

Ez az pedig nem más, mint Gary Anderson és a szemüvege. A közelmúltban már felbukkant egy versenyen okuláréban a világbajnoki címvédő, de senki nem lehetett biztos benne, hogy ez csak kísérleti dolog vagy tartós is lesz. Láthattunk már példát ilyen fajta kísérletezésre Phil Taylortól is, azonban neki nem vált be a dolog, úgyhogy inkább szemüveg nélkül teszi a dolgát. Nos, a legutóbbi két világbajnokság nyertese szinte biztos, hogy szemüvegben fog parádézni már a hétvégén, a Grand Slam of Darts-on.

cw0n7muwqaapcez.jpg

A bemutatón egyébként részt vett Russ Bray versenybíró és konferanszié, a jelenlegi világranglista 28. helyezett játékosa, Jamie Caven, illetve két top versenyző, a legjobb tízből épphogy kiszoruló Michael Smith és a már említett Gary Anderson.

cw0dztyxuaa4k-i.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5311945051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása