9 Nyíl

Nagyon izgalmas hétvége jön

2016. november 11. 08:57 - Denis Potvin

Készüljön mindenki, szombattól megint a monitorok (lévén a tv-s meccset csak így tudjuk követni) elé szegezi a dartsot szeretők sokaságát a program. Szombaton 14 órától elsőnek Gerwyn Price és Dimitri van den Bergh bevonulóját nézhetjük meg a Grand Slam of Darts csoportmeccseinek nyitásaként. De már korábban fent leszünk, és izgatottan várjuk Bécsből a híreket, ahol Bezzeg Nándor kezdi meg a csoportmeccseit.

phil-taylor-singha-beer-grand-slam-of-darts-champion-lawrence-lustig-pdc_a3kvwpbjjw8m13ni1l8svil1v.jpg

Ahogy, korábban már megírtuk, Bezzegnek – aki már pénteken útra kelt – az első ellenfele az a Michael Rasztovits lesz, aki az elmúlt hétvégét Budapesten töltötte és szombaton és vasárnap is a negyeddöntőbe jutásért kapott ki.

Aztán majd jön Roxy-James Rodriguez. A filippínó származású dartsos tesója, Rusty-Jake is itt volt a Hungarian Openen és a kissrác előbb egy ötödik, majd egy első hellyel mutatta meg, mire is számíthat Nándi.

A lényeg, hogy árgus szemekkel követjük az eseményeket és bármiféle információnk lesz, azonnal megosszuk veletek. A lényeg, hogy szombaton eldől minden, minimum a csoportja második helyén kell végezni, hogy aztán az elődöntőt és döntőt is megnyerve eljusson a PDC-világbajnokságra. Őrült nehéz lesz, de drukkolunk.

A vb-re amúgy újabb két területi zónában értek véget a küzdelmek. A japán Csino Maszumié lett a PDJ, azaz a japán selejtező egyetlen helye. Míg az DPA Oceanic Masterst az angol, de az ausztráliai Perth-ben élő és dolgozó David Platt nyerte, így ő utazhat majd Londonba december közepén.

A Grand Slam of Darts első napján tehát 14 órakor kezdődik a programban már Whitlock, Chisnall, Suljovic, Thornton, Barneveld, Wade és Wright is bemutatkozik. Majd az estiben, ami 20:30-kor kezd, jön Taylor, Anderson, van Gerwen és Adrian Lewis is. Igazi móka lesz, az biztos.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4511949705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása