9 Nyíl

Egy kis kedvcsináló a PDC-világbajnoksághoz 4.

2016. december 11. 15:00 - adam_f

Csak egy videó

Célegyenesbe fordultunk, ami azt jelenti, hogy egyre közelebb jutunk a világbajnokság kezdetéhez. Hogy egy kicsit feldobjuk az olvasótábor lelkesedését, igyekszünk egy kis kedvcsinálót nyújtani ahhoz, hogy most is leüljenek majd a televízió elé, és velünk együtt szurkolják végig január 2-ig a napokat.

Felvezető sorozatunk utolsó részében egy kicsit vidámabbra vesszük a hangulatot, és egy olyan videót mutatunk be nektek, ahol a 80-as évek nagy angol nevettetői, Mel Smith és Griff-Rhys Jones mutatják be, hogyan is lehetne művelni a dartsot, ha mondjuk nem nyilakat kellene hajigálni, hanem poharakat kellene emelgetni. A kommentátor sem akárki, hanem a Fekete Vipera és Mr. Bean megformálójaként is nagyon jól ismert Rowan Atkinson. A jelenet a híres "Nem a kilencórás híradó" című angol showműsorban került bemutatásra.

Ebből is látszik, hogy a darts mennyire elterjedt sportág, hogy ha még egy show is képes volt beépíteni a műsorába. Reméljük, hogy a négy nap múlva kezdődő igazi világbajnokságon is hasonlóan jó meccseket és teljesítményeket fogunk látni - persze nem a poháremelgetésre gondolok ezalatt... :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9512040209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása