9 Nyíl

Új kereskedelmi partner a BDO-nál

2016. december 27. 17:00 - Viking958

A Sportotal tegnap bejelentette, hogy több évre szóló szerződést kötött a Brit Darts Szövetséggel (BDO), így ők lesznek a kizárólagos kereskedelmi tanácsadói és képviselői a szervezetnek.

bdo.jpg

Miután a 2017-es és 2018-as BDO világbajnokságokat közvetítő Channel4-ral is már ők végeztek sikeres tárgyalásokat, most egy több éves partnerszerződést kötöttek egymással a felek, hogy kialakíthassanak és véghezvihessenek egy hosszú távú kereskedelmi stratégiát a BDO minden szintjén és minden tevékenységéhez kapcsolódóan.

A Sportotal feladatai közé tartozik a többi kereskedelmi partnerrel való együttműködés irányítása, a kereskedelmi stratégia kidolgozása és végrehajtása audiovizuális úton, emellett a szponzor- és licenszkérdések, valamint a digitális felületek kezelése és az üzleti tevékenységek felügyelése.

Stephen Holland, a Sportotal társalapítója és igazgatója ezt mondta: „Korábban is képviseltük már a BDO-t egyes üzleti ügyekben, így örömünkre szolgál, hogy ezután már minden kereskedelmi ügyet mi intézhetünk. Ez lehetőséget ad számunkra, hogy felügyelhessük egyes események menetét, ezzel felkészülve arra, hogy elérjük az optimális üzleti programot az elkövetkezendő évek során.”

Sue Williams, a BDO elnökségi tagja így reagált: „Egy ideje már keressük a megfelelő partnert, aki segítséget nyújt számunkra a teljes üzleti portfóliónkban. Lenyűgözött minket, amit a Sportotallal elértünk a múltban és az is, ahogyan a jövőbe tekintenek. Már várjuk a közös munkát, ami reményeink szerint a szurkolótábor növekedését, a kereskedelmi programunk fejlődését és további partnereink számának növekedését fogja eredményezni, ezzel előremozdítva a BDO-t."

Szólj hozzá!
Címkék: darts BDO 9nyil

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7612074677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása