9 Nyíl

Péntektől igazi sztárparádé Wiganban

2017. február 01. 10:56 - Denis Potvin

Nem lesz unalmas a hetünk, az egyszer biztos. Február 2-án, azaz csütörtök este jön az egyik legklasszabb sorozat, a Premier League of Darts első fordulóját rendezik Newcastle-ben. Aztán a fiúk nem sokat pihennek, hiszen péntektől vasárnapig tartják  Wiganban, a Robin Park Tennisben az UK Open első három kvalifikációs versenyét és a világ összes komoly dartosa is ott lesz. 

coral-uk-open.png

Pénteken - közép-európai idő szerint - délután háromkor indul az első verseny, hogy bevárják a Premier League-ről érkező sztárokat, aztán szombaton és vasárnap 13 órakor csapnak bele. 

Két nagynevű hiányzó biztosan lesz. Phil Taylor és Terry Jenkins nem lesz ott. Indul viszont Michael van Gerwen, aki tavaly hármat megnyert a hat minősítő versenyből. Óriási mezőny gyűlik össze, nagynevű játékosokkal, akiknek a listáját (mind a három nap összes indulóját) ezen a linket lehet végigcsemegézni. A világ 96 legjobbja egészen biztosan ott lesz Wiganben.

Ahogy fentebb írtuk, Gerwen három selejtezőt nyert meg, mellette Adrian Lewisnak, Phil Taylornak és Gary Andersonnak jutott egy-egy selejtező-győzelem. A tavalyi első verseny döntőjében Lewis 6-2-re legyőzte Taylort. Ez a döntő idén biztosan nem fog megismétlődni.

Egyébként a UK Open döntőjébe majd 32-en kerültnek a jelenleg is zajló amatőr kvalifikációból. Már több verseny és továbbjutó is megvan. Információink szerint magyarok is nekivágtak a versenyeknek. Amint erről részleteket is megtudunk, közreadjuk. Az eddigi sikert elérők:

Január 20.
London Victoria - Lee Evans, Dan Read
Január 21
Chester - Steve Maish
Sheffield - Dave Prins
Twickenham - Gary Eastwood
Wolverhampton - Gareth Pass, Neil Smith
Január 28.
Coventry - Ben Green
Greenock - Wayne Morris
Harlow - Alex Roy
Liverpool - James Carroll
Norwich - Kevin Edwards
Nottingham - Nicky Bell
Január 29.
Leicester - Brandon Walsh
South Benfleet - Paul Hogan

Szólj hozzá!
Címkék: darts 9nyil UK Open
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5012173824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása