9 Nyíl

Rekorddöntögetők

2017. február 02. 14:30 - adam_f

Csak egy videó

Bár már 2017-et írunk, az internetes kutakodásaim során két olyan tavalyi rekordra akadtam, amelyeket úgy gondolom nem késő még most megosztani. A játékosok olyan feladatokban mérték össze tudásukat, melyek nagyon komoly összpontosítást igényeltek tőlük, és mi tagadás, nem is voltak olyan könnyűek, mint amilyennek látszódtak, mégis helyet érdemeltek a Guinness-rekordok között...

Az első ilyen világrekordot a Unibet által szponzorált World Grand Prix versenyen (illetve inkább előtte) követte el az angol James Wade. A játékosoknak az volt a feladatuk, hogy minél többször bejuttassák nyilaikat egy perc alatt a tábla közepébe (külső és belső bull egyaránt számított). A játékot végül Wade nyerte, aki tizenöt alkalommal juttatta el dárdáit a bullba, ezzel pedig abszolút rekordot állított fel, amit természetesen hivatalosan is elismertek.

A másik világrekord a fiatal Michael Smith nevéhez fűződik, aki a cardiffi Champions League verseny ideje alatt dobta meg egy perc alatt a legmagasabb pontszámot, szám szerint 581 pontot. Ez a teljesítmény is helyet kapott természetesen a Guinness-rekordok között.

A feladat tehát adott: próbáljátok megdönteni őket...mármint a rekordokat. ;)

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4912176266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása