9 Nyíl

Gary Anderson - a kiszállók királya

2017. február 12. 13:07 - Viking958

Premier League Darts - statisztikák a második kör után

Múlt héten is megemlékeztünk a statisztikákról, és hogy a héten ne csak csütörtökön kapjatok Premier League adagot, most érkezik egy kis ez-az...

premierleague.jpg

A Premier League mezőnyét mindig az aktuális 10 legjobb játékos alkotja, így itt nincs sok lehetőség a hibázásra, főleg ha a kiszállókról van szó.

kiszallopl.png

Míg az előző héten Phil Taylor volt a kiszállókirály, ezen a héten Gary Anderson és Adrian Lewis voltak a legjobbak, 54%-os kiszállójátékkal nyerték mindketten a saját meccsüket. Érdekesség, hogy Wright és Barneveld továbbra sem találja a dupla szektort, ismét ők produkálták a két leggyengébb kiszállózást.  Barney gyenge pontja a D16, Wrighté pedig a D20, ha meccseket szeretnének nyerni, akkor ennél több kell tőlük a jövőben.

kiszalloplossz.png

Az összetett állást megnézve láthatjuk, hogy Gary Anderson itt is átvette a vezetést, 52%-kal dobja a duplákat. Úgy fest, hogy régi gyengeségét az erősségéve kovácsolta a skótok kétszeres világbajnoka. Emlékezhetünk, hogy 3-4 éve még ő volt az, aki mindig a végjátékok miatt bukta a meccseket, a 2013-as Premier League-t például utolsó helyen zárta és mindössze 28%-os volt a hatékonysága a duplákon.

magaskiszallo.png

Itt láthatjuk a két játéknap során született 100 feletti kiszállókat. Phil Taylor neve mellett 5 db szerepel, ebből hármat dobott a 2. fordulóban, így talán nem túlzás azt mondani, hogy Wade ellen ezekkel tartotta magát meccsben.

pltabella.png

Itt a tabella állása is két forduló elteltével, hibátlan játékos már nincs, viszont Klaasen és Chisnall pont nélkül állnak, vajon a következő forduló meghozza az áttörést? Chizzynek van jobb esélye erre, ugyanis a Cobra ellenfele MvG lesz.

parositas.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1112250888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása