9 Nyíl

Wright az egekben, Lewis a föld alatt!?

2017. február 19. 17:19 - Viking958

betway Premier League Darts - 3. forduló (statisztikák)

Itt a vasárnap, ami az jelenti, hogy jön az eheti PL forduló elemzése.

premierleague.jpg

A csütörtöki nap szenzációja volt Wright győzelme Anderson felett, amihez kellett egy 109,48-as átlag és négy 100 feletti kiszálló, ugyanis Gary is hatalmas színvonalon játszott. Wright másnap még feljebb tette a lécet Cheltenhamben, de ez már egy másik történet.

Ehhez képest Adrian Lewis mindössze egy szerény 88-as átlagocskára volt képes James Wade ellen, ami természetesen kevés volt a pontszerzéshez.

A Barneveld–Taylor meccs hasonló színvonalon zajlott, mint a világbajnoki küzdelmük, de ezúttal a 16-szoros világbajnok került ki győztesen.

MvG–Cobra: Mindig egy feszültségekkel teli küzdelem, most sem volt másképp. A kézfogás szokás szerint elmaradt, de a jó játék nem, Gerwen hozta az elvárhatót, 100 feletti átlag és egy győzelem.

Végül Chisnall–Huybrechts: Itt sem történt meglepetés, Chizzy szórta a 180-akat, négy(!) leget sikerült így indítania, ami hozzásegítette őt a győzelemhez.

parositas_1.png

Három forduló után Taylor és van Gerwen áll az élen holtversenyben, és már csak Klaasen áll pont nélkül, de még messze a vége.

pltabella_2.png

A rövidke áttekintés után érkezzen a már megszokott kiszállótáblázat, ami ismét Andersont emeli ki a mezőnyből(sötétkékkel). Kevés lehetősége volt, de azokat tökéletesen kihasználta. A két hibáját egy körben vétette, de a harmadik nyíllal ott is betalált.

A legerősebb szektornál(kék) csak azokat vettük figyelembe, amire háromnál több nyilat dobtak el a játékosok. A harmadik nap volt az első olyan, ahol minden játékos használta a D20-at és nem is akárhogy. Ha MvG-t nem számoljuk, akkor 74%-kal dobták a D20-at, ami elképesztő.

kiszallopl_1.png

D11 és D14, a játékosok legerősebb dupla szektorra. Ugyan keveset használják őket, de rettentő hatékonyak rajtuk. A D14-et majdnem minden játékos megnézte már magának egyszer, viszont a D11 Taylor felségterülete, 3 leget sikerült befejeznie itt.

Három játéknap után továbbra is Gary Anderson a ’király’, 56%-os kiszállózásával hihetetlen magasságokban jár a többiekhez képest, akik közül Taylor a legnagyobb üldöző a maga 43%-os teljesítményével.

kiszalloplossz_1.png

A 100 feletti kiszállók versenyében Taylor továbbra is az élen, azonban Wrightnak sikerült felzárkóznia rá ezzel a lehengerlő teljesítménnyel. Barney-nak is sikerült megdobnia a maga nagy kiszállóját, így már mindenkinek van legalább egy.

magaskiszallo_1.png

Ha az átlagokra rápillantunk, láthatjuk, hogy van Gerwen és Anderson mennyire kimagaslanak ebből a mezőnyből is. Amit viszont mindenképp meglepő látni, hogy jócskán leszakadva a mezőnytől láthatjuk csak Phil Taylort és Adrian Lewist. A következő fordulóban ennél több kell, ha hozni akarják a meccseiket.

platlag.png

A következő fordulónak Brighton fog helyet adni, ahol ismét komoly összecsapásokat láthatunk majd, elég a Van Gerwen - Lewis vagy a van Barneveld - Wright meccset megemlíteni.

parositas_2.png

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr412273039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása