9 Nyíl

Folytatódik a magyar pontvadászat

2017. március 10. 22:32 - adam_f

Steel Nemzeti Bajnokság - 2. forduló - Budapest (beharangozó)

Holnap, a második fordulóval folytatódik tovább a steel egyéni nemzeti bajnokság, amelynek ezúttal Budapest lesz a helyszíne. Megpróbáljuk egy kicsit latolgatni az esélyeket, főleg úgy, hogy most még egy kicsit haza is beszélünk. Nézzük hát, mi is vár ránk szombaton.

mdsz2fordulo.jpg

A helyszín tehát Budapest, a lehetőség pedig mindenkinek adott arra, hogy Penge nyomába szegődhessen. Székely Pali vezeti ugyanis jelenleg a férfi szakág küzdelmeit, mivel sikerrel vette a bajnokság dömsödi nyitófordulóját, ezzel pedig azt is elmondhatja, hogy lassan már második éve nem talált legyőzőre. Ha pedig olyan játékkal tud előrukkolni, mint az első fordulóban tette, akkor azt hiszem, hogy nehéz pillanatok várnak az ellenfelekre.

Ja, és hogy miért is mondtam, hogy hazabeszélek? Két dolog miatt is: elsőként, mint Győr-Moson-Sopron megye szülöttje természetesen a Győri DC játékosaiért is szorítok, akik közül mind Rucska Józsi, mind pedig Ihász Vera (aki remek teljesítményével már masszívan beásta magát a férfiak közé) is nagy esélyese lehet a végső győzelemre. Érdekesség, hogy Vera mellett egyébként még két hölgy vállalta az indulást a férfiak mezőnyében: a tavalyi női bajnok, Fekete Nóra, valamint az Acéldarazsak képviseletében Bacsó Zsuzsanna.

A másik pedig: mint a 9nyíl  blog szerkesztője, nagyon drukkolok (sőt: drukkolunk) a Pécsi DC színeiben induló kollégánknak, Ágoston "Viking" Daninak, aki az első körben a wekerleiek játékosával, Béres Lászlóval kerül szembe, valamint oldalunk BDO-s szakértőjének, Török Lászlónak is, akinek egy pécsi ellenfél ellen kell kezdenie. Hajrá, Viking, hajrá Laci, és kívánjuk nektek azt, hogy minél tovább jussatok.

Egy névvel viszont nem találkoztam az indulók listáját böngészve, bármennyire is kerestem. Ő pedig nem más, mint a többszörös magyar bajnok és páros-vb résztvevő Bezzeg Nándor. Ez nagyon sajnálatos dolog, hogy nem indul, ám bizonyára megvan rá az oka. Én ebbe nem is akarok belemenni bővebben, csak annyit szeretnék mondani, hogy hiányával csak vesztett a magyar darts-társadalom.

A hölgyek mezőnyében természetesen Czipó Vivien az esélyes, aki szintén magabiztos játékkal kezdett az első fordulóban, ahol végül ő is nyerte a Sport DC-s házidöntőt Kiss Viktória ellen. Vivinek most minden esélye meglehet arra, hogy ebben az évben taroljon, és végre begyűjthesse első magyar bajnoki címét a nők mezőnyében.

Természetesen holnap élőben is nyomon lehet követni a bajnoki forduló történéseit. A YouTube-on - a férfi elődöntőktől kezdve - a Darts Online csatornán fogják élőben közvetíteni a találkozókat (pontos linket holnap kaptok majd). Ha valaki tehát nem szeretne lemaradni róluk, és nem tud élőben ott lenni a helyszínen, kapcsoljon ide, és élvezze az előadást.

Ezek után pedig nézzük a táblabeosztásokat:

Férfiak:

1_8.jpg

2_9.jpg

3_4.jpg4_3.jpg5_4.jpg

6_3.jpg

7_2.jpg8_2.jpg

Nők:

no1.jpg

no2.jpg

A képeket a Magyar Darts Szövetség hivatalos Facebook-oldaláról vettük át.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3612327745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása