9 Nyíl

Megnyeri-e Gerwen idei első Players Championshipét?

2017. március 29. 16:40 - Denis Potvin

Players Championship 5-6. – Beharangozó

A hétvégén Milton Keynes-ben, az Arena MK-ban rendezik a Players Championship 5. és 6. állomását. Jó hír, hogy a menők közül nagyon sokan eljönnek, így egészen bizonyosan magasszintű versenyeket láthat az, aki valamilyen streamet tud fogni, vagy előfizet a Live PDC TV-re. Erről is írunk pár szót a hajtás alatt.

michael-van-gerwen-cash-converters-players-championship-finals-winner-lawrence-lustig-pdc_1b9xz4ub1scnw15qhklgme8pv8.jpg

Sűrű hetünk lesz az egyszer biztos, csütörtökön Premier League, pénteken a European Tour 2. állomásának angol kvalifikációja, aztán szombat-vasárnap Players Championship. Ahol ott lesz Michael van Gerwen és majd meglátjuk a csütörtöki PL után milyen formában van. Gary Anderson is ott lesz, aki egyelőre vezeti PCh Order of Meritjét. 

Az ausztrál Simon Whitlock pedig folytatná a jó sorozatát, hiszen a legutóbbi tornán, a négyesen éppen ő lett az első. És akkor jegyezzük azt is fel, hogy az első három győztese pontosan ki volt. Sorrendben: Alan Norris, Gary Anderson, Rob Cross. 

A Premier League-esek közül még Raymond van Barneveld, James Wade, Adrian Lewis, Dave Chisnall, Jelle Klaasen és Kim Huybrechts is indul, a kilencedik kiemelt pedig Mensur Suljovic lesz. Ahogy a felsorolásból kitűnik, Phil Taylor és mellette Terry Jenkins is folytatja a Pro Tour mentes évét.

A háromszoros világbajnok John Part első Players Championshipjén indul, amióta januárban Pro Tour-kártyát szerzett. Szintén debütál a lett Madars Razma is, akiről már azt is tudjuk, hogy ő lesz az egyik, aki képviseli hazáját az idei World Cup of Dartson. A hosszú-hosszú listát, amelyen kétszer 128 név szerepel Josh oldalán már lehet böngészni.

Ahogy írtuk, érdemes kipróbálni a PDCTV-HD szolgáltatását, amely az Egyesült Királyságon kívül is kínál multiplatformos videó lejátszást. Azt kell tudni róla, hogy élőben ad minden olyan eseményt, amelyről nincs TV-közvetítés. Így a UK Open selejtezői, a Players Championship összes eseménye, és a European Tour-versenyek szerepelnek az élő programban. Az TV-s eseményeket 24 óeás késleltetéssel teszik fel. Az előfizetése egy évre 59,99 angol font (megközelítőleg 21 500 forint), egy hónapra pedig 9.99 font (kb. 3600 forint. Ezen a linken lehet még okosodni. Persze ennél még mindig olcsóbb egy ingyenes stream felkutatása, amelyben majd mi is segítünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8912385103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása