9 Nyíl

Ma is selejtezett a mezőny a hétvégi banzáj előtt

2017. április 07. 23:31 - Dart Major

Nem egyszerű a PDC játékosok élete. A versenynaptár zsúfolt, egymást érik a különböző megmérettetések amikre bizony fel is kell készülni. Nyugodt hétvége ritkán van egy profi dartsos életében, és egy ilyen "zaklatott" hétvége indult útjára ma, amikor az idei év harmadik European Tour állomására selejteztek az Urak az úgy nevezett "egyesül királysági kvalifikáción". A German Darts Open majd április 21 és 23 között kerül megrendezésre, és erre a versenyre tizennyolc hely került kiosztásra. A mezőnyben találhattunk korábbi világbajnokokat és más nagyobb neveket is, szóval nem volt rossz ez a kis verseny sem.

 _72.PNG

 A verseny egy "selejtező" körrel kezdődött, ahol például rögtön elvérzett a korábbi vb döntős Kirk Shepherd, aki 6-5-re bukott el Steve Hine ellen. Rapid Ricky Evans hiába szórta gyorsan a nyilakat simán kikapott Rob Cross ellen. A korábban szép eredményeket elérő Andrew Gilding úgy látszik megakadt karrierje ezen szakaszában, most épp Chris Quantock verte őt nullára.

Első forduló:

Ebben a körben 72-en estek egymásnak, hogy megőrizzék esélyüket a második fordulóra. Jó néhány ismert név azonban itt elvérzett. Daryl Gurney meglepetésre kikapott Paul Nicholsontól, Chris Dobey szintén meglepő vereséget könyvelhetett el Brian Woodstól. Jamie Caven veresége Jamie Lewistól már nem volt olyan meglepő. Két régi motoros vívott egy jó meccset, nevezetesen Andy Hamilton 6-4-re verte Wes Newtont. Az ismert nevek közül Darren Webster, Robbie Green, Steve Beaton, Kyle Anderson, Devon Petersen és Richie Burnett viszont tovább jutott.


Második forduló:

A tét itt nem volt más, mint maga a kvalifikáció. Aki nyert az készülhet az ET harmadik állomására és ezzel már 1500 angol fontot zsebre is tehet. Ez nem jött össze Steve Beatonnak, pedig megdobta a tökéletes leget. Viszont a meccset James Richardson ellen elbukta. Robert Thorntonnak végre lett némi sikerélménye miután Ray Campbellt legyőzte 6-2-re. Rob Cross jó szériája folytatódott, szoros meccsen verte Jonny Claytont. Steve Lennon bravúrt bemutatva verte Paintert, Warrick Scheffer pedig csatlakozott hozzá hiszen kiütötte Petersent. A korábban a Players Championshipen meglepetésre döntőt játszó Peter Jacques most épp Justin Pipeot verte meg. Paul Nicholson újra ott lesz ET versenyen, ezt Burnett bánta. Robbie Green és Darren Webster egyaránt 6-3-as sikerrel vették az akadályt, ami a ranglista szempontjából jól jön nekik.

Kvalifikált játékosok:

James Richardson, Mervyn King, Paul Nicholson, Nathan Aspinall, Mark Walsh, Brian Woods, Robbie Green, Darren Webster, Josh Payne, Peter Jaques, Robert Thornton, Andy Hamilton, John Henderson, Adam Hunt, Rob Cross, Steve Lennon, Jamie Bain, Warrick Scheffer

 img_20170407_232642.jpg

 

Szólj hozzá!
Címkék: darts 9nyil PDC
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4612408779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása