9 Nyíl

A hollandok a European Tourt is lerabolták

2017. június 01. 12:57 - Denis Potvin

PDC European Tour 6-7 - európai kvalifikáció

Vigyázó tekintetünket Frankfurt felé fordítjuk, de most nem a csütörtökön kezdődő World Cup of Dartsról írunk, hanem a szerdai felvonásról, amikor Európa délnyugati régiójának selejtezőit játszották le a hatodik és a hetedik European Tour állomásokra, azaz a hamburgi és a bécsi versenyre kvalifikáltak nyolcan-nyolcan. Három hollandnak ez mind a kettőre sikerült.

 vincent-van-der-voort-coral-uk-open-fourth-round-lawrence-lustig-pdc_yb4bbk9et23n1sl3h3urg2fqh.jpg

Vincent van der Voort, Christian Kist és Dirk van Duijvenbode is sikerrel vette mind a két akadályt, így gyűjtögethetik majd a pénzt és a ranglista-pontokat is a két versenyen. Van der Voort számára különösen kedves lesz a bécsi verseny, hiszen 2014-ben megnyerte az Austrian Open-t.

A három holland mellett két fiatal belga, Mike de Decker és Kenny Neyens, egy újabb holland Jimmy Hendriks, a spanyol Antonio Alcinas, valamint a görög John Michael vehet rész a június 9-11. között, Hamburgban rendezendő tornán.

Vincent van der Meer először indul majd European Tour-on, ő a június 23-25. között bécsi versenyre kvalifikált. Két német, Martin Schindler és Rene Eidams, valamint a belga duó, azaz Ronny Huybrechts és Dimitri Van den Bergh társaságában.

Ahogy minden versenyre, erre a két tornára is a rendező ország négy helyet kap, ezeket a versenyeket majd az adott torna előtt bonyolítják le. És ahogy minden versenyről, természetesen ezekről is be fogunk majd számolni. Ma pedig nagy meccsekkel indul a World Cup, holnap a magyar Végső-Mester duóval a pódiumon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7812557357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása