9 Nyíl

Nem lesz unalom a hétvégén sem

2017. június 08. 16:19 - Denis Potvin

Már selejteznek a németek a pénteken kezdődő hamburgi HappyBet European Darts Matchplay-re, amelyen megint ott lesz a PDC-világ krémje, valamint amelynek 2016-os és 2015-ös döntőséről egy érdekes statisztikát mutatunk majd be a hajtás alatt. Szombat és vasárnap pedig a Unicorn Challange 13-16. fordulóját is megrendezik, mégpedig igazságosan elosztva a két nap között.

edm_2016_005_26401335034_o.jpg

A verseny 135 ezer fontért megy, az első 16 kiemelt pedig a következő lesz:

1. Michael van Gerwen

2. Peter Wright

3. Mensur Suljovic

4. Simon Whitlock

5. Benito van de Pas

6. Dave Chisnall

7. Jelle Klaasen

8. Kim Huybrechts

9. Alan Norris

10. James Wade

11. Ian White

12. Joe Cullen

13. Michael Smith

14. Daryl Gurney

15. Cristo Reyes

16. Mervyn King

Az angol selejtezőből továbbjutottak: Stephen Bunting, Lee Bryant, Adrian Lewis, Peter Hudson, Kyle Anderson, Andy Hamilton,James Wilson, Richard North, Chris Dobey, Darren Webster, Andy Jenkins, Justin Pipe, Nathan Aspinall, Mickey Mansell, John Henderson, Peter Jacques, Brendan Dolan, Chris Quantock.

A nyugat/dél-európai selejtezőből továbbjutott versenyzők: John Michael, Kenny Neyens, Mike De Decker, Jimmy Hendriks, Vincent van der Voort, Christian Kist, Antonio Alcinas, Dirk van Duijvenbode.

Kelet-Európából jön a minket szomorító Krzysztof Ratajski, az észak/balti térségből pedig a páros-vb-n is kiválóan játszó Marko Kantele. Ehhez csatlakozik a négy csütörtöki német kvalifikációs győztes. Parázs kis torna lesz.

dbyj8mwxuaac9ma.jpg

A PDC közben nyilvánosságra hozta a június 17-18. között, Wiganban rendezendő Players Championship 13-14. tornájának indulóit, a hosszú listán itt lehet mazsolázni.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3412577211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása