9 Nyíl

Végső János döntőzött, de Ratajszki megint...

2017. június 22. 22:26 - Denis Potvin

European Tour 7-8. - kelet-európai selejtezők

Három magyar indult a hétvégi, Austrian Darts Open selejtezőjében, és nem is értünk el rossz eredményeket. Az már óriási fegyvertény, hogy volt két játékosunk, aki eljutott egészen a döntőig. Erre már korábban is volt példa. Most Végső János jutott oda, de jött megint ez a derék lengyel, Krzysztof Ratajszki. Szeretjük, imádjuk őt, de már egy kicsit sok. Aztán a második selejtezőben megint volt egy döntősünk...Takács Gábor jutott el még a European Tour előszobájába, de nem, nem és nem.

12711436_71bd3bdce4949efcba1291dc626ee59f_wm_1.jpg

Sajnos megint ő nyert, de most Morzsi az utolsó pillanatig feszítette a határokat. Csak a 11. legben dőlt el minden. Annyira sajnáljuk és nem igaz, hogy nekünk nem lehet már egy kicsit több szerencsénk. Semmi baj, ezen az úton kell menni tovább. Akár Morzsinak, akár Takinak, vagy bárki másnak. Mravik Bencének köszönjük szépen a tudósítást, mely szerint a közöljük a magyar érdekeltségű eredményeket:

1. kör:

Mravik Bence - Pero Ljubic: 2-6

Végső János - Witold Lewandowski 6-3

Takács Gábor - Zlatko Pendes 6-3

2. kör:

Végső János - Toncsi Resztovics 6-1

Takács Gábor - Pavel Kodora 6-4

Elődöntő:

Takács Gábor - Végső János 4-6

Döntő:

Végső János – Krzysztof Ratajszki 5-6

A második versenyen már csak Takács Gábor és Végső János indult. Végső Davdi Prosival szemben egyből kiesett, megint a 11. legben. Lehet, hogy Morzsi fejében ott  lebegett a döntő legeknél előforduló „nehogy lebukjam” örök dilemmája.  

Taki viszont úgy ment tovább, hogy ő is a döntő legben vívott párharcot, de nyerni tudott. Takács aztán a Végsőt kiverő Prosi ellen folytatta és simán nyert 6-1-re, de tegyük gyorsan hozzá, Prosinak volt egy majdnem kilencnyilasa. Nyolc megvolt, de a D12 nem jött össze.

1. kör:

Végső János - David Prosi 5-6

Takács Gábor - Pavel Kodora 6-5

2. kör:

Takács Gábor - David Prosi 6-1

Lett egy újabb esélyünk, Taki ugyanis elképesztő formában dobált...

Elődöntő:

Takács Gábor - Alihajder Hadzipasic 6-2
És akkor megint jött Ratajszki. Ha valamit ez ellen a lengyel ellen tudnánk tenni, akkor felvirágozna a magyar darts. Morzsi után Takinak sem sikerült, sajnos simán kikapott ő is. Ratajszki túlnőtt rajtunk, de majd ki fogjuk elemezni - szakértőkkel és résztvevőkkel együtt - hogy mi is lehet ennek az oka. Megint nagyon megvert minket, de mindegy. Menjünk tovább, mert szép volt így is. Két döntősünk volt, és csak egy pici Ratajszkin múlt az egész.
Döntő:
Takács Gábor - Krzysztof Ratajszki 1-6
Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr812614815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása