9 Nyíl

Így néznek ki a különböző ranglisták szeptember végén

2017. szeptember 30. 22:15 - Dart Major

Burton de Witt nem tétlenkedett és a Players Championship huszadik köre után elkészítette az aktuális ranglistákat. Lássuk, hogy is néz ki a világranglista, a Pro Tour ranglista és Players Championship ranglista.
photo.jpgElsőként lássuk, hogy néz ki a világranglista. Peter Wright erősen közelít a második helyhez, Adrian Lewis pedig visszaszerezheti a negyedik pozíciót mesterétől. Mensur a hatodik helyen áll ami komoly bravúr. James Wade jelenleg a kilencedik helyen áll, most épp Michael Smith szorult ki a top 10-ből. A tizenkettedik és tizennegyedik helyen van némi tülekedés, ahogy a tizenhatodik és tizenkilencedik helyen is. Hátrébb pedig kifejezetten szoros csaták is várhatóak.
order.jpg

A Pro Tour ranglistán Peter Wright vezet MvG előtt, Smith a harmadik, Mensur a mai sikerével már a negyedik. Igaz alig előzi meg Daryl Gurneyt. Gurney mögött is komoly sor van, mivel Cross és Whitlock is bőven látótávolságon belül van.
pro.jpg

A Players Championship ranglistáját Rob Cross vezeti 500 fonttal megelőzve Gurneyt. Mögöttük a két skót, Wright és Anderson következik, Mvg jelenleg "csak"  a hatodik, igaz nem is indult minden versenyen.
players.jpg

Zárásként pedig egy amolyan "számolgatós" táblázat arról, hogyan nézne ki a világbajnokság mezőnye ha most kezdődnének a küzdelmek:
vb.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8412914213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása