9 Nyíl

Phil Taylor még egyszer eljön Düsseldorfba

2017. október 10. 15:01 - Denis Potvin

Jövő pénteken és szombaton rendezik a düsseldorfi Castello Arenaban, a 2017-es German Darts Mastersnek, amelynek a selejtezői után eldőlt melyik 16 játékos indulhat az első németországi PDC World Series of Darts eseményen. Érdekes verseny lesz, hiszen a PDC World Series top nyolc játékosa csap össze az európai selejtezősökkel, ahogy ezt a tengerentúlon, Ausztráliában és Új-Zélandon is csinálják. Nézzük a részleteket.

worldseries.jpg

Elsősorban a legjobb helyre rangsorolt német versenyzőkkel, mint Max Hopp, Martin Schindler, illetve a BL-győztes Mensur Suljoviccsal is találkozunk majd az európai oldalon. A selejtezőből pedig Maik Langendorf, Stefan Stoyke, Kevin Munch, Dragutin Horvat és Robert Marjanovic lesz majd ott Düsseldorfban.

Az első játéknapon, pénteken nyolc meccs lesz. A nyolc PDC-s kiemelt: 1. Gary Anderson (Skócia), 2. Michael van Gerwen (Hollandia), 3. Phil Taylor (Anglia), 4. Peter Wright (Skócia), 5. Raymond van Barneveld (Hollandia), 6. James Wade (Anglia), 7. Daryl Gurney (Észak-Írország), 8. Kyle Anderson (Ausztrália). Hozzájuk csatlakozik majd a nyolc európai képviselő.

Jó látható, hogy a rangsorban ott van még Phil Taylor neve is. Aki viszont egészen biztosan kihagyja a sorozat glasgow-i döntőjét, ahogy ezt tegnap is jeleztük a Facebook oldalunkon. Október 20-án 20:15-kor kezdődik a verseny, a Pro7 német csatorna fogja élőben közvetíteni, így lesz hozzá egészen biztosan stream is. Szombaton délután 14 órától jönnek a negyeddöntők (ezt csak a Pro7 Maxx közvetíti majd), majd este 20:15-től az elődöntők és a döntő (ez már a Pro7-en is). A második napon a kiemelés szerint kerülnek majd egymással szembe a továbbjutók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9612948181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása