9 Nyíl

Skót dupla, sok jéggel...

2017. november 18. 17:51 - adam_f

2017 bwin Grand Slam of Darts - Wolverhampton (a hetedik nap - értékelések)

Két negyeddöntő után eddig azt mondhatjuk, hogy skót dominancia van a Grand Slam of Darts elődöntőseinél. Peter Wright és Gary Anderson is továbbjutottak a péntek este folyamán, így ők már a vasárnapra koncentrálhatnak. Hamarosan az ellenfelek is meglesznek, hiszen szombaton még két negyeddöntő következik, vagyis nemsokára tudni fogjuk, kik szállhatnak harcba az ezévi Grand Slam trófeáért. Egy csodálatos utazás is véget ért pénteken, Duzza számára sajnos lehullt a függöny, de ha esetleg mégis kap egy szabadkártyát, akkor számára még minden csak most kezdődhet el. Lássuk, hogyan is vélekedtek a péntekről a főszereplők (sajna Gary-t és Mensurt nem sikerült "mikrofonvégre" kapni, így Peter Wright és Glen Durrant osztotta meg a gondolatait).

283c91b3-96b0-4b1b-be97-7a14dc608b81_2017-grand-slam-of-darts-logo_full.jpg

Peter Wright (SCO):

600_wrighthair.jpg

"Természetesen elégedett vagyok az eredménnyel, de valahogy ez nem az én játékom volt ma. Tavaly az elődöntőig jutottam, amivel most is kiegyeznék, de remélem, hogy tovább is tudok menni. Ha akkora átlagokat akarsz elérni, amilyeneket Gary Anderson, vagy Michael van Gerwen dobnak, és még meg is szeretnéd nyerni a tornát, akkor nagyon össze kell szedned magad - úgy, mint nekem, persze mindig tanulok valami újat. Glen félelmetesen jól játszik, és nagyon kedves pali, akivel mindig szimpatizáltam. Álmodni se mertem volna arról, hogy pont ellenem sikerülhetett volna neki a kilencnyilas. Minden jót kívánok neki a Lakeside-on, és szurkolok, hogy összejöjjön neki a címvédés."

Glen Durrant (ENG):

600_durrant_0.jpg

"Nagyon szerettem volna egy jó műsort csinálni ma este - ilyen lehetőség ritkán adatik meg, hogy Peter Wright ellen játszhatok péntek este, ráadásul a Sky élőben adja. Ez az én pillanatom volt, de most valahogy nem jött össze. Ragyogó torna ez a Grand Slam, a BDO játékosoknak meg főleg. A tömeg egyszerűen fantasztikus volt, de sajnos a korai kiszállóim nem jöttek, és egyszerűen nem tudom, hogy miért nem."

Sajna Gary Anderson és Mensur Suljovic ezúttal nem nyilatkoztak (vagy igen, de elfelejtették közreadni nekünk szavaikat), de azért őket sem hagyjuk ki a mai szösszenetből. Két fotóval szeretném érzékeltetni, hogy mennyire komoly ütközetet vívtak ők is tegnap este...mert ugyebár egy kép néha többet mond ezer szónál, és akkor még kettő...

Gary Anderson (SCO):

600_anderson1.jpg

Mensur Suljovic (AUT):

600_suljovic_5.jpg

A mai negyeddöntők párosításai (magyar idő szerint este 8-tól kezdődik a második felvonás, és 16 nyert legig tartanak a találkozók /best of 31 legs/):

Phil Taylor - Daryl Gurney
Michael van Gerwen - Rob Cross

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5413295191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása