9 Nyíl

Michael Van Gerwen lenullázta Phil Taylort!

2017. december 04. 09:00 - adam_f

Preston és Lakeside után Bristolt is bevette a holland...és mindezt három nap alatt

Igaz, ez még csak egy bemutató-versenyen történt meg, és nem a világbajnokságon. Ám attól függetlenül ez is arról árulkodik, hogy a holland világelső bombaformában várja a tíz nap múlva kezdődő vébét. És ez nem tréfadolog...

mvg-taylor-2017-gsod.jpg

Bristol városában rendezték meg szombat este a Bristol's Action Indoor Sports Centerben, a "Nowhere to Hide" (konyhanyelven: Aki bújt, aki nem) nevet viselő tornát, ahol olyan nevek indultak még MvG és Taylor mellett, mint például Wayne Mardle, Mark Dudbridge, Richard North, vagy éppen Vincent van der Voort. Mellettük szerepet kaptak még a JDC játékosai, úgy mint Rusty-Jake Rodriguez, Alfie Jacques, Bradley Brooks és Jared Cole (utóbbi kettő Európa-bajnoki döntőjével kezdődött az este, amit végül Brooks nyert meg döntő legben).

A fiatalok ezután sima 2-0-ás vereséggel búcsúztak el a nagyok ellenében, hogy aztán már a megfelelő "súlycsoport" vegye át a helyüket. mind MvG, mind pedig Taylor szépen araszoltak előre meccsről meccsre, hogy aztán a döntőben végül egymással nézzenek farkasszemet. A fináléban sem ismert kegyelmet a holland világelső, aki úgy győzte le Taylort 4-0 arányban, hogy 120,24-es (más források szerint 120,77-es) meccsátlagot produkált, szemben Taylorral, aki "csak" 100-as átlagot dobott (én nagyon elégedett lennék azzal a "csak" 100-assal), ezzel pedig MvG a harmadik meghívásos tornagyőzelmét is besöpörte három nap alatt (Preston és Lakeside után Bristol volt a harmadik helyszín). A holland három tizenkét nyilas és egy tizennégy nyilas körrel abszolválta a Taylor elleni találkozót, amit hét perfekt nyíllal kezdett, de sajna kilencnyilasról nem kaptunk infót. 

Ez a kis torna is azt mutatta meg, hogy mind a holland világelső, mind pedig Phil Taylor bombaformában várja a világbajnokságot (ezt az átlagok is mutatják), hiszen mindkettejüknek fontos lesz ez a vb. MvG a harmadikra, míg az Erő a tizenhetedik, utolsó világbajnoki címére hajt. Mi pedig végig a nyomukban leszünk, és beszámolunk róla, hogy kinek sikerült jobban.

Végül pedig jöjjenek a eredmények:

Nowhere To Hide - Bristol's Action Indoor Sports Center, Bristol (Anglia)

2017.12.02 - szombat

Eredmények:

PDC vs. JDC

Michael Van Gerwen 2-0 Bradley Brooks (JDC)

Phil Taylor 2-0 Jarred Cole (JDC)

Vincent Van der Voort 2-0 Alfie Jacques (JDC)

Wayne Mardle 2-0 Rusty Jake Rodriguez (JDC)

Nowhere to Hide:

Előselejtező:  

Mark Dudbridge 2-0 Richard North

Negyeddöntők:

Michael Van Gerwen 4-2 Wayne Mardle

Mark Dudbridge 4-0 Danny Noppert

Phil Taylor 4-0 John Brown

Vincent Van der Voort 4-3 Steve Brown

Elődöntők:

Michael Van Gerwen 4-2 Mark Dudbridge

Phil Taylor 4-1 Vincent Van der Voort

Döntő:

Michael Van Gerwen 4-0 Phil Taylor

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2313420655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása