9 Nyíl

Mi a kapcsolat Phil Taylor és a popsztár, Robbie Williams között?

2017. december 12. 15:40 - Denis Potvin

Na jó, elsőre nem olyan bonyolult megválaszolni, aki egy kicsit is ismeri a Take That egykori frontemberének az önéletrajzát. Mind a ketten Stoke-on-Trent városában születtek és éppenséggel ismerhették egymást. Nos, ismerik is, de az utolsó világbajnokságára készülő legenda az énekes édesapjával, Peter Williams-szel, vagyis művésznevén Pete Conwey-val ápolt nagyon jó kapcsolatot, aki inspirációt is adott neki, amikor habozott, mikor kelljen visszavonulni.

skysports-darts-phil-taylor-world-matchplay_4060738.jpg

Az angol Mail On Sunday-nak nyilatkozó „The Power” elmondta, második apjaként tisztelte a humorista Conway-t.

"Ő a második apám, szeretem Pete-et, az én kis Yodámnak hívom, ő az én gurum. Amikor megkérdeztem tőle, hogy szerinte mikor kell visszavonulna azt felelte: tudni fogod, egy reggel felébredsz, és csak te fogod tudni, hogy ennyi, elég volt.”

Így is lett, ahogy Taylor kifejtette, ez adott neki inspirációt a végső döntés meghozatalában. Pete Conway amúgy nem csak humorista, hanem igazi bohém lélek. Négy éve, akkor 64 évesen vette feleségül a nála 25 évvel fiatalabb Melanie Mills-t. Tessék egy videó a két Williams egyik közös fellépéséről.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8613480431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása