9 Nyíl

Jó az "Öreg" a háznál...

2017. december 19. 11:00 - adam_f

2018 William Hill PDC darts-világbajnokság - Alexandra Palace, London (az ötödik nap értékelései)

Egy újabb varázslatos estén vagyunk túl a PDC darts-világbajnokság ötödik napja után. A varázslatot pedig nemes egyszerűséggel Paul Lim-nek nevezik, mivel a tegnapi nap (nem egészen, de nagyon jelentős részben) róla szólt. Nem elég, hogy továbbjutott az előselejtezőből, még az első körös találkozóját is meg tudta nyerni - persze nem kis izgalmak árán -, amivel már biztos, hogy a PDC vébék történetének második legjobb eredményét prezentálhatja saját magának (a 2001-es évben elért legjobb tizenhatba való kerülése után). Persze ne feledkezzünk el mellette az északír Daryl Gurney-ről sem, aki kicsit nehezebben ugyan, de végül biztosan jutott tovább a második körbe, míg Mensur Suljovic még akár festegethetett is volna a nagyon simán megnyert mérkőzése alatt. Most pedig nézzük, hogy mit is gondoltak a tegnapi győztesei a mérkőzésekről...

wk-darts-williamhill-e1480587323108_1.jpg

PAUL LIM (SIN) - akinek a teljesítményét nagyon sokan megirigyelhetik a fiatalok közül:

600_lim.jpg

"Hihetetlen egy este volt. Tudtam, hogy a közönség egy emberként mögöttem áll, és ez nagyon jó érzés. Tudom, hogy a világbajnokság minden dartsversenyek krémje, és ennek része lenni is nagy megtiszteltetés. Hogy a közönség kivel szimpatizál az már egy másik történet, de azt gondolom, hogy ma sikerült őket megnyernem magamnak. Nagyon mélyre kellett ásnom, de kemény ember vagyok és amíg tudok, kitartok."

MENSUR SULJOVIC (AUT) - aki nagyon simán jutott tovább Kevin Painterrel szemben:

600_suljovic_6.jpg

"Nagyon jól érzem magam, briliáns este volt. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, ezzel a ragyogó játékkal, ezen a színpadon, egy ilyen csodálatos közönség előtt. A következő kör meg már a következő kör. Majd holnap ráérek gondolkodni róla."

DARYL GURNEY (NIR) - akinek nem volt egyszerű a dolga, de azért megoldotta a kötelezőt:

600_gurney_6.jpg

"Nagyon jól ment az első két szett, aztán kicsit keményebben próbálkoztam, hogy meglegyen a 3-0. Néhány furcsa probléma miatt három nyilat is elhibáztam a dupla 20-ra 2-1-es szetthátránynál, ő pedig ezt ki is használta. Jókor jött viszont a következő körben a 170-es dobás, ami után már minden rendben volt. Az első két szettben tényleg jól játszottunk, mind én, valamint ő is, úgyhogy így kellene ezt minden meccsen csinálnom. Ahogyan az első két szettben ment a játék, úgy megmutatkoztak a lehetőségeim, hogy így kell játszanom a későbbiekben is, ha tovább akarom folytatni a versenyt."

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9513510919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása