9 Nyíl

Amit Unterbuchner művel, arra nincsenek szavak

2018. január 12. 11:05 - Denis Potvin

2018 BDO World Professional Darts Championship - Lakeside Country Club, Firmley Green (a hatodik nap esti összefoglalója)

Ami a PDC-világbajnokságon Jamie Lewis, az a BDO-nál Michael Unterbuchner. A fiatal német zseniálisan szerepel Lakeside-ban, a selejtezőből indulva, a harmadik után a 14. kiemeltet is kiverte. Élete legnagyobb eredményét éri el, az már biztos. Richard Veenstra is simán továbbment, egymással játszanak majd az elődöntőért. A nőknél Anasztaszja Dobromiszlova nyerte a rangadót Lorraine Winstanley ellen, Lisa Ashton is továbbment.

logo_1.jpg

michael-unterbuchner.jpg

Kezdjük rögtön Michi Unterbuchnerrel, aki a walesi Martin Phillips ellen nyert. Az első két szett a németé volt, méghozzá úgy, hogy volt ötkörös legje, száz feletti kiszállója, és nyolc 140, vagy nagyobb dobása is. Phillips is észbe kapott és a következő két szettet ő hozta. Másodjára kétszer ötkörös legben, nullára nyerve. De Unterbuchner nem görcsölt bele, továbbra is kiválóan dobta a tömegeket, és kétszer 3-1-gyel a maga javára fordította a meccset, 88,88-as átlaggal jutott tovább, ami óriási meglepetés, de csak a papírforma szerint.

phillips-unterbrucher.jpg

data_620xc2580x1449_0_47_620x349_1.jpg

Ellenfele az a holland Richard Veenstra lesz, aki nagyon könnyen intézte el a ranglistán nála öt hellyel előrébb álló belga Geert De Vost. A 4-0-s végeredmény, de inkább De Vos 77,37-es átlaga önmagáért beszél. Az első szettben úgy lett 3-0, hogy az első leget csak nyolcadik körben sikerült kidobni. Utána De Vos nyert három leget, de a három szettben elszórva, ez pedig nagyon kevés volt. Még úgy is, hogy volt egy ragyogó 133-as és 120-as kiszállója is. Veenstra hét darab 180-ast dobott.

veenstra-devos.jpg

bdo_lakeside_world_professional_darts_championships_sgexl_jd5fkx.jpg

A két női meccs két sima győzelmet hozott, míg Lisa Ashton és Fallon Sherrock között nem volt nagy a különbség, Lorraine Winstanleynek nem volt nagy napja. Anasztaszja Dobromiszlovát 67,89-es átlaggal nem lehet legyőzni, Winstanley ennek megfelelően egyetlen leget sem tudott hozni, míg Ashtonék meccsén Sherrocknak ez háromszor is összejött, Ashton pedig dobott egy 116-os kiszállót.

dobromiszlova-winstanley.jpg

sherrock-ashton.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4513568523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása