9 Nyíl

Lemondott a Magyar Dartsszövetség alelnöke

2018. február 19. 15:59 - adam_f

Hírek a magyar darts világából

Február 19-én kelt az a levél, amelyben dr. Váczi István, a Magyar Dartsszövetség alelnöke, valamint a T20 Darts Club (Komló) versenyzője március 24-i hatállyal benyújtotta lemondását az MDSZ alelnöki tisztségéről. Az alábbiakban minden változtatás nélkül közöljük az alelnök úr lemondó nyilatkozatát, amit az MDSZ honlapján találtunk meg.

mdsz_logo_color_sm.png

lemondo-nyilatkozat-alelnok.png

Váczi István mellett lemondott még Tar Béla, a Smile Darts Club vezetője is, aki a Felügyelő Bizottságban látott el tisztséget. Az ő lemondásáról a következő rövid bejelentést olvashattuk a honlapon:

"Tisztelt Tagegyesületi Vezetők!

Tisztelt Játékosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Darts Szövetség Felügyelő Bizottságának tagja, Tar Béla úr a magánéletében és a munkájában bekövetkezett változások miatt sajnálattal, de 2018. március 24-i hatállyal az Elnökséghez címzett február 15-én kelt levelében írásban lemondott a Felügyelő Bizottsági tagságáról. A Közgyűlésig a tisztségéből adódó feladatait el fogja látni.

Ezúton is köszönjük a magyar darts sport érdekében eddig végzett munkáját, és további sok sikert kívánunk neki a sportban és a magánéletében egyaránt!"

Természetesen a további fejleményekről - persze akkor, ha lesznek olyanok - mi is igyekszünk majd pártatlanul beszámolni, hiszen minden ehhez hasonló rezdülés és változás az egész magyar dartséletet, valamint az abban mozgók helyzetét is nagyban érintheti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1213682342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása