9 Nyíl

Pillanatképek a minehead-i hótakaró alól

2018. március 03. 11:07 - adam_f

2018 Coral UK Open - Butlin's Resort, Minehead (értékelések)

Kicsit sem volt unalmas a UK Open első napja ahhoz képest, hogy szinte nézők nélkül rendezték meg a pénteki napot. Alátámasztva azzal a nem elhanyagolható ténnyel, hogy rögvest több nagy esélyes is elköszönt a versenytől. Ilyen volt a holland világelső, Michael Van Gerwen, a UK Open címvédője, azaz Peter Wright, az öt vb-címmel büszkélkedő Raymond van Barneveld, valamint a kétszeres világbajnok Adrian Lewis. Szóval volt vaskos meglepetés dögivel, mi pedig igyekeztünk utánajárni, hogy ki mit gondolt erről az első napról. Szerencsére találtunk is néhány interjúalanyt, akik szívesen álltak a rendelkezésünkre (illetve a PDC rendelkezésére).

dxrmposxuaaty89.jpg

JEFFREY DE ZWAAN (NED) - aki 10-8 arányú sikerével búcsúztatta a honfitárs világelsőt a további küzdelmektől:

gsod17-jeffrey-de-zwaan.jpg

"Nem tudom elhinni. Azt hiszem, még mindig csak álmodom. Ez talán a karrierem legnagyobb győzelme, amit az elmúlt pár hónap után elértem, pedig már akkor is jól ment a játék."

NATHAN RAFFERTY (NIR) - aki még csak 18 éves, villanyszerelőnek tanul és nem mellesleg első televíziós tornáján egy nagyon jó mérkőzésen elintézte a tavalyi UK Open győztes Peter Wright-ot:

rafferty_600.jpg

"Madarat lehetne fogatni velem. A kitűzött célom az volt, hogy legalább öt leget tudjak hozni, de hogy le is győzöm azt, aki az elmúlt évben megnyerte ezt a versenyt, az talán a legjobb érzés..."

MARTIN SCHINDLER (GER) - aki kalandos körülmények között azért csak odaért Minehead-be, és ha már ott volt, akkor nagyon jó játékkal be is dobta magát a legjobb 32-es mezőnybe:

msch.jpg

"Ez volt életem talán legrosszabb utazása. Már hajnali fél öt óta fent voltam azért, hogy időben ideérjek és örülök neki, hogy sikerült ezt megoldanom. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, és nincs semmi vesztenivalóm. Jól fogok aludni az este." 

Ez pedig a szombat délutáni program, táblákra leosztva:

mai.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1213711726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása