9 Nyíl

250 év tapasztalata a dobogón

2018. március 27. 13:52 - Denis Potvin

Valószínűleg felejthetetlen élményt jelent majd annak a tizenhat szerencsés vendégnek az április 20-i este, aki ott lehet Londontól 220 kilométerre, északra fekvő Skegness városának Magna nevű pubjában, ahol három világbajnok és egy majdnem világbajnok lép majd fel, játszik a legbátrabbakkal. Az egyikük Dennis Priestley lesz, akinek örökké felejthetetlen, 125-ös kiszállóját is újraélhetjük.

513705_84136789.jpg

Priestley – aki 1991-ben BDO, majd 1994-ben PDC-vilagbojnok lett – mellett Keith Deller, John Lowe és Cliff Lazarenko vesz részt az eseményen. Bárki játszhat a résztvevők közül a világhírű játékosokkal, illetve amolyan beszélgetéssel egybekötött közönségtalálkozót is szerveznek.

"Jöjjenek, és találkozzanak velünk. A színpadon több mint 250 év tapasztalata, három világbajnok és egy, akinek győznie kellett volna. Egy felejthetetlen éjszakát garantálhatunk. Minden dartsjátékos álma, hogy azt mondja: Megverte Priestley-t, Deller-t, Lowe-t vagy Lazarenko-t, így aztán senki ne hagyja ki az esélyt! "

Az biztos hogy óriási élmény lesz. Elég csak Priestley ezt a három dobását megnézni, aminek Kevin Painter volt az elszenvedője 2009-ben

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4413783682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása