9 Nyíl

Egy újabb büszke elismerés a dartsnak

2018. április 10. 14:02 - Denis Potvin

A PDC-világbajnokság mögött álló csapat rangos jelölést kapott az egyik legismertebb, sport üzleti részével is foglalkozó Sports Business Awardson, a legjobb rendező csapat kategóriában. Ez is bizonyítja egyrészt a sportág külön elismerését. Másrészt pedig azt, hogy milyen komoly munka folyik azért, hogy egy ilyen eseményt zavartalanul, zökkenőmentesen meg lehessen rendezni.

william-hill-pdc-world-championship_1.jpg

Az Alexandra Palace-ban évre-évre megrendezett verseny mögött egy körülbelül 500 fős csapat tevékenykedik. Beleértve a vendéglátó személyzetet, a közvetítő Sky Sports legénységét, valamint a William Hill szponzori és vendéglátó csapatát is.

Matthew Porter, a szervezők vezetője büszke a csapatára, és a jelölésre is: „Fantasztikus elismerés a csapatunk minden egyes tagjának, akik komoly munkát végeztek. Több mint 65 ezer embert szolgáltak ki úgy, hogy karácsony környékén a családtól távol dolgoztak minden nap.”

„A tömeg dinamikus jellege és a gyakran nehéz időjárási viszonyok miatt alapos tervezést igényel egy ilyen verseny. De a világbajnokság ilyenkor a karácsony szinonimája errefelé, így aztán senkinek nem okozott gondot meghozni ezt az áldozatot.”

A legjobb rendező csapat kategóriában Az Arena UK Group, Lacanshire County krikett klub, a Threshold Sports Operation, valamint az Aston Villa futballklub stadionjának, a Villa Parknak a csapata lesz majd Porterék ellenfele a június 1-i voksoláson.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8813823780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása