9 Nyíl

Csődbe ment a kétszeres BDO-világbajnok

2018. július 03. 14:44 - Denis Potvin

Valóban nem a szerencse kegyeltje Ted Hankey, akiről korábban mi is írtunk egy nagyobb anyagot, majd azt is megmutattuk, hogy 2012-ben a Grand Slam of Darts versenyen egy nagyon gyors lefolyású agyvérzés ment át rajta. Egy hónapja meghalt az édesapja, most pedig csődeljárás indult ellene.

prod-ted-the-count-hankey-of-england-prepar.jpg

A Daily Mirror angol lap cikke alapján, a dartsnews.com számolt be róla, hogy mintegy 200 ezer fontos jelzálog halmozódott fel a telfordi otthonán, amelyet nem tudott fizetni. Nemrég pedig a londoni csődeljárási tájékoztatóban jelent meg, hogy kénytelen lesz elárverezni a házát.

Stoke-on-Trent Drakulája 2000-ban és 2009-ben nyerte a Lakeside-i bajnokságot. Nem rég egy interjúban mesélte el, hogy idén nem sikerült a kvalifikációja a BDO-világbajnokságra. Édesapja nem sokkal a csőd bejelentése után halt meg, könnyen lehet, hogy halálának komoly köze van Hankey adósságaihoz.

„Végső soron, csak magamat okolhatom a kialakult helyzetért.” - mondta Hankey a kialakult helyzetről. Úgy éreztem magam, mintha ördögi szerencsém lenne. De ilyen az élet."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9714090945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása