9 Nyíl

Simon Whitlock győzni megy Brisbane-be

2018. augusztus 16. 12:09 - Denis Potvin

Brisbane Darts Masters - beharangozó

Ausztrália harmadik legnagyobb városában, Brisbane-ben folytatódik a World Series of Darts, a Brisbane Darts Mastersszel. A hazai drukkerek előtt versenyző Simon Whitlock bízik benne, hogy megszerzi első győzelmét a sorozatban. A PDC legsikeresebb ausztrál sztárja már közel járt ehhez korábban.

whitlock_aucklandcheer_600.jpg

Whitlock az Auckland Metersen az elődöntőig jutott, ott Raymond van Barneveldtől kapott ki 10-5-re. Legutóbb pedig Melbourne-ben Michael van Gerwen állította meg a negyeddöntőben, hiába volt 170-es kiszállója is, végül a holland 10-8-ra nyert. Whitlock egyértelmű célja, hogy most a legjobb legyen.

„Csalódott voltam, hogy nem nyertem Michael ellen, de ettől még jól érzem magam és magabiztos vagyok. Érzem, hogy sikerül ellene jó eredményt is elérni. Ő a világ legjobb játékosa, de mivel legyőztem Rob Crosst, aztán Corey Cadbyt is, akik idén már nyertek címet, így aztán pozitív hanglattal érkeztem erre a hétvégére. Ha mindez így áll össze Brisbane-ben, akár nyerhetek is.” - mondta Whitlock a pdc.tv-nek.

Pénteken, európai idő szerint délelőtt kezdődnek majd a meccsek. A sorsolásnál kiderült, hogy Simon Whitlock egy hét után megint megkapta Corey Cadbyt, akit Melbourne-ben 6-4-re győzött le. 

PDC képviselői: Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross, Gary Anderson, Simon Whitlock, Kyle Anderson, Michael Smith, Raymond van Barneveld

Óceánia képviselői: Corey Cadby, Tim Pusey, Raymond Smith, Mark Cleaver, Damon Heta, Gordon Mathers, Barry Gardner, Justin Thompson

A sorsolás (a kiemeléssel)

Peter Wright (1) v Justin Thompson
Michael Smith v Raymond Smith
Rob Cross (4) v Tim Pusey
Simon Whitlock v Corey Cadby
Michael van Gerwen (2) v Mark Cleaver
Kyle Anderson v Barry Gardner
Gary Anderson (3) v Damon Heta
Raymond van Barneveld v Gordon Mathers

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7714184451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása