9 Nyíl

Mindent vitt a legutóbbi háromszoros bajnok

2018. szeptember 25. 08:53 - Denis Potvin

Sokan Bridlingtonban készültek az eheti budapesti WDF Europe Cupra. A hétvégén rendezték az észak-angliai városban az A kategóriás BDO British Opent és a British Classicot. A férfi egyest mindkét nap az a holland Richard Veenstra nyert, aki a két évvel ezelőtti WDF Europe Cupon egyéniben, párosban és csapatban is első tudott lenni.

veenstra-ashton-bdo-british-open.jpg

Az első nap a British Opent rendezték. Férfi egyesben Veenstra a német Michael Unterbruchner ellen nyert a döntőben. Meglepetésre Glen Durrant már a legjobb 128 között kiesett, a végig kiválóan versenyző, végül harmadik Dave Ladley győzte le (ő csak Veenstrától kapott ki).

Női egyesben Lisa Ashton 5-1-re verte a döntőben Fallon Sherrockot, az első helyen kiemelt – Ashton volt a második – Lorraine Winstanley az elődöntőben kapott ki. Anasztaszja Dobromiszlova pedig nyolccaddöntőben vérzett el, Deta Hedman a tábladöntőig sem jutott el.

Férfi párosban Glen Durrant aztán célba ért, Andy Hamiltonnan 3-0-ra győzték le a Scott Mitchell, Ross Montgomery kettőst. A nőknél a Danielle Ashton, Tori Kewish duóé lett az aranyérem.

Vasárnap a Brisih Classic következett. Az első kiemelt Durrant most a tábladöntőt bukta el. Veenstra megint a döntőig menetelt, ahol aztán a harmadik kiemelt Wesley Harms ellen nyert 6-5-re. A nőknél Lorraine Winstanleynek most csak két meccs jutott. Laura Turner viszont nem kiemeltként döntőzött és nyert is 5-1-re a második Lisa Ashton ellen. A mezőny nagy része lassan útnak indul, hogy Budapesten adjon randevút egymásnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2014261079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása