9 Nyíl

A Lengyel Sas leszállt

2018. november 11. 10:26 - Denis Potvin

 Gyorsan és röviden foglaljuk össze a szombat este történéseit, hiszen nyakunkon a vasárnap és az újabb forduló a Wolverhamptonban zajló Grand Slam of Dartson. Egyetlen meglepetés történt, de az aztán igazán vaskos volt. A világelit ajtaját nyitogató Krzysztof Ratajski végleg megérkezett, ezt Raymond van Barneveld bánta a legjobban

fe7df500-424c-4026-92cd-f146d6ef2340_ratajski-krzysztof-009_full_1.jpg

Az A csoport első fordulója két sima győzelmet hozott. Jonny Clayton és Michael van Gerwen is sima győzelemmel kezdett. Ehhez Claytonnak egy 84,44-es átlag is bőven elég volt Joe Murnan ellen. Michael van Gerwen viszont nagyon odacsapott. A címvédéséhez tartó út első lépéseként egy 112,66-os átlaggal kezdett Gary Robson ellen. 11 és 13 nyilas legje is volt.

A B csoportban Michael Smith úgy nyert végül 5-3-ra Adam Smith-Neale ellen, hogy a PDC kiválóságának 4-0 után 11 nyila is volt lezárni a meccset, aztán nagy hirtelen három leget is bukott, benne maradt a rontott kiszálló, de a meccset azért csak behúzta. Aztán pedig jött a meglepetés. Ratajski 89,9-es átlaggal jutott túl a hollandon. Barny talán azért is bukta a meccset, mert a hosszúra nyúló legek végén a kiszállókat kevésbé biztosan dobta meg, mint a lengyel. Aki ezzel a győzelemmel élete legnagyobb sikerét érte el, akármi is lesz a csoport végeredménye.

A C csoportban Keegan Brown sikere is meglepetés, Mark Webster ellen. A döntő legben Brownnak már 160 pontos előnye is volt, végül a 14. nyíllal lezárta meccset. Meg kell dicsérni őt a 153-as kiszállója miatt is. James Wade pedig tovább robogott. A legutóbbi sikere után esélyt sem hagyott Wesley Harmsnak, 5-0-ra nyert, majdnem elérte a százas (98,88) átlagot.

Végül a D csoportot is két sima siker zárta. Ian White a az este második száz feletti átlagát produkálta, 104,64-gyel zárt Stev Hine ellen. Egy 13-as és három 14 nyilas köre volt. Abszolút magabiztos volt. Ahogy Gary Anderson is. Igaz átlagban egy kicsit halványabb volt, amit főleg az 5/13-as kiszállózása rontott végül 90,78-ra, de Michael Unterbuchner ezúttal csak megközelíteni tudta a világbajnokot.

Keegan Brown 5-4 Mark Webster (C)

Jonny Clayton 5-2 Joe Murnan (A)

Ian White 5-1 Steve Hine (D)

Michael Smith 5-3 Adam Smith-Neale (B)

James Wade 5-0 Wesley Harms (C)

Krzysztof Ratajski 5-3 Raymond van Barneveld (B)

Gary Anderson 5-2 Michael Unterbuchner (D)

Michael van Gerwen 5-1 Gary Robson (A)

 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8014365231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása