9 Nyíl

Százas átlagok napján újra mart a Kígyó

2019. július 17. 19:27 - Dart Major

2019 PDC Players Championship 20 - Barnsley

A tegnapi Snakebite siker után ma újra dobóléchez álltak a játékosok, hogy a 20. állomáson eldöntsék ki viszi haza a győztesnek járó 10.000 fontot. Nagy meglepik és elképesztően jó átlagok megint születtek, nézzünk szét az eredmények között.
players-championship_7.png

Első forduló:
A címben említett sok kiváló teljesítmény már az első körben megérkezett. Gary Anderson 104,2-es átlaggal nyert James Wilson ellen 6-3-ra.  Mensur Suljovic 105 fölé jutott Mark McGeeney ellen aki átlépte a 100-as határt, de Mensur két leggel jobb volt. Adrian Lewis 6-2-re verte Maik Kuivenhovent, Jackpot szép 102-es átlagot dobott. Kyle Anderson kerek 100-ast hozott össze és verte meg Gabriel Clemenst. Devon Petersen 104,9-es teljesítmény mellett ütötte ki 6-1-el Harry Wardot. Borisz Kolcov 101 fölé tornászta átlagát és verte három leggel Andrew Gildinget. Mervyn King kerek 104-et hintett és győzött Toni Alcinas ellen 6-2-re. Mark Dudbridge régi önmagát idézte és dobott 103 feletti átlagot amivel 6-4-re verte meg Ted Evettset.  Ian White 6-2-re győzött Jordi Meeuwisse ellen, Diamond 100,8-at pakolt a táblába. Jose Justicia 6-0-ra kiütötte Ross Smithet, a spanyol 101,3-as impozáns teljesítményt nyújtott. Gerwyn Price "nyerte" az első kört, hiszen 106,6-os átlaggal rohant át Rowby-John Rodriguez testén. A tegnapi győztes Peter Wright "csak" 97,5-es átlagot dobott de 6-4-re győzött Madars Razma ellen. Az ismertebbek közül kiesett Michael Smith akit Peter Hudson vert meg, Glen Durrant 6-4-re kikapott Steve West ellen, Max Hoppot Adrian Gray búcsúztatta, de kiesett Chris Dobey, Danny Noppert, Jamie Hughes és Simon Whitlock is.

Második forduló:
A forduló legjobb teljesítményét Jelle Klaasen hozta össze aki 110-es átlagot dobott és 6-1-el elintézte Kirk Shepherdet. Nathan Aspinall ugyancsak 6-1-re nyert de ő meg kellett elégedjen 106-os teljesítménnyel Benito van de Pas ellen. Luke Humphries és Keegan Brown remek meccset hoztak össze. Luke 104 fölé ért, Keegan 101,6-ot dobott a meccset előbbi nyerte 6-2 arányban. Peter Wright és Jonny Clayton egyaránt 103,2-es átlaggal hozta saját mérkőzését. Snakebite Alan Norrist győzte le, Clayton pedig James Richardsont verte. Joe Cullen 102,8-as mutatóval zárt Wayne Jones ellen és hozta 6-3-ra a mérkőzést. Dave Chisnall és Davy van Baalen is jó partit játszott aminek végén a 102,7-et átlagoló Chizzy örülhetett. Gary Anderson viszont nem örülhetett mert 6-4-re kikapott Christian Kist ellen. Robert Thornton nála is rosszabbul járt őt John Henderson lenullázta. Kim Huybrechts is 6-0-ás sallert kapott Krzysztof Ratajskitól, ahogy Mervyn King is Steve Lennontól. King még a 78-as átlagot sem érte el...

Harmadik forduló:

Christian Kist lendületbe jött, átlépte a 103-as határt és döntő legben megverte Chisnallt. Joe Cullennek is kellett a 101 feletti teljesítmény, hogy minimális különbséggel legyőzze Jermaine Wattimenát. Aki 102-es átlagot dobott. Ratajski 6-4-re nyert Henderson ellen, a "Lengyel Sas" is megdobta első 100 feletti átlagát. Price és Petersen egyaránt 103,1 pontot hozott össze és persze nyertek is. "Iceman" 6-2-re verte van Duivenbodét, Devon pedig 6-3-ra Daryl Gurneyt. Peter Wright nem kegyelmezett Matt Clarknak és 103,7-el lenullázta ellenfelét. Ian White szépen átlépte a 100-as határt, más kérdés,hogy 6-4-re kikapott Justiciától. Adrian Lewis 6-4-re nyert Humphries ellen, Rob Cross 6-3-ra verte Matthew Edgart, Jan Dekker pedig 6-2-re nyert Suljovic ellen.

Nyolcaddöntők:
Rob Cross nem viccelt. 110-es átlag, 6-0-ás siker Ratajski ellen. Nem semmi. Peter Wright sem sokkal maradt le, ő 6-1-re verte de Zwaant átlaga pedig 108,9 volt.  Adrian Lewis döntő legben legyőzte Dimitri van den Berghet, Jan Dekker pedig úgy verte meg Kistet, hogy kilenc ponttal gyengébb átlagot dobott, de jobban dobta a duplákat.  Gerwyn Price "csak" 90-es átlagot dobott Cullen ellen, ami kevés volt, a "Rockstar" 6-2-re nyert. Devon Petersen és Klaasen is elmentek döntő legig, a dél-afrikai bírta jobban és jutott a nyolc közé. Justicia menetelésének a "Bronz Adonisz" azaz Steve Beaton vetett véget aki 98-as átlagot dobva nyert 6-3-ra. Nathan Aspinall meglepetésre csak 82-es átlagot dobott és így kikapott Adrian Gray ellen.

Negyeddöntők:

Peter Wright megint nagyot alakított. Megint 108-as átlagot dobott. Egy négy köröst és öt öt köröst. Szegény Devon Petersen a 103-as átlagával leget sem bírt nyerni.
Rob Cross és Joe Cullen mérkőzése jóra sikeredett, szoros 6-4-es eredményt hozott, ami Cullen továbbjutást ért. Cullen 99-es átlagot hozott össze.  Jan Dekker elfogyott mint melegben a fröccs és még a 80-as átlagot sem érte el Adrian Lewis ellen és így 6-2-re kikapott.
Adrian Gray meglepetésre jutott el idáig és szembenézett Steve Beatonnal. Mivel pedig Beaton alig 81-es átlagot dobott így a 86-os átlagot dobó Gray bement a négy közé.

Elődöntők:
Két igen simára sikerült elődöntőt láthattak akik követik a Pdc tv adását. Joe Cullen 96-os átlaggal masírozott a döntőbe Adrian Lewis ellen. A másik Adrian sem járt jobban, Gray ugyanis a bombaformában játszó Peter Wright ellen küzdött. Snakebite 102,8-as átlagot hozott össze és nyert 7-2 arányban.

Döntő:
Nos a Wright - Cullen döntő az elődöntőknél is simább lett. Bár ez Snakebite formáját elnézve nem meglepő. Konkrétan Peter Wright 105,3-as átlagot szórt, kilencből nyolc kiszállót dobott meg. Dobott két négy köröst, egy 146-os kiszállót szóval pusztító volt. Cullen hiába dobott korrekt 92,6-os átlagot esélye sem volt.

Ez a győzelem zsinórban a harmadik Wright siker, ráadásul öt nap alatt nyert három tornát. Ma egész napos átlaga 103,76 volt, amivel a tegnapira még rápakolt. Ma 32 darab 180-at dobott aminél többet egy tornán idén senki nem dobott. Sőt soha máskor. Ráadásul ma is remekül dobta a kiszállókat 58%-on zárt.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1514967986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.