9 Nyíl

A főnök megszólalt

2019. július 25. 15:27 - Dart Major

Barry Hearn "interjú"

A napokban a Live Darts több témában megszólaltatta a PDC vezérét a legendás Barry Hearnt. A beszélgetésből szemezgettünk egy kicsit. Sok témát érintettek és hát Hearn megint tartogat valami meglepetést.


imvkrd3x_400x400.jpeg

A Premier Liga "beugróiról":

"Jól sikerült, bár a szociális média világában először azt mondták ez szemét ötlet. Matt Porter ötlete volt igazából. Nem voltam benne biztos, hogy ez jó lesz. Aztán egyre többet gondolkodtam, egyre több szempontot megvizsgáltam, ezért hívtam Matt-et, és azt mondtam neki, hogy csináld.

A játékosok válaszoltak a kritikákra. Nem hiszem, hogy bárki elfelejtené John Hendersont Aberdeenben.
Minden beugró a maximumot nyújtotta. Ugyan senki sem nyert, néhány döntetlen volt, de mindannyian kopogtak az ajtón. Ebben a világban, amely a PDC-n belül létezik, minél erősebben kopogtatsz, annál valószínűbb, hogy meghallgatják. Az biztos, hogy a beugrók komoly fejtörést okoznak nekem.

Jelenleg fél tucat játékos van aki erősen kopogtat a Premier Liga ajtaján az eredményei által, szóval nem könnyű a dolgom."

A BDO-ról:

"A dartsban azt gondolom, hogy mindössze annyit tehetsz, hogy megvered az embert aki eléd kerül. Bármilyen BDO verseny győztese jó győztes, jó játékos mert megverte az ellenfeleket. Minőségi szempontból egy BDO győztes is jó játékos.

BDO jövőjével kapcsolatos kétségek többet aggasztanak, köztük engem is. Szükségünk van a BDO-ra, szükség van amatőr dartsra. Ám azt gondolom, hogy a legjobb BDO játékosok őrültek ha nem akarnak a PDC-hez csatlakozni. Glen Durrant annyit mondott nekem: "Hálás vagyok a lehetőségért"

Bárki aki jó képességű játékos mint Jamie Hughes és a hozzá hasonlók, nekik nincsenek határok a PDC-ben. Idén ahogy eddig is, nyolc játékos vesz részt a Grand Slamen a BDO-ból.

Azt nem tudom milyen perspektívák és milyen tervek vannak a BDO-ban, most annyit tehetünk, hogy várunk és meglátjuk mi lesz."

Terjeszkedési tervek:

"Nemsokára egy komoly bejelentést fogunk tenni, de erről többet most nem mondhatok.

Érdekes fejlemények lesznek majd Amerikában is. Van egy nagy TV-szerződésünk. Nagy ország, nagy piac , de nem lesz könnyű meghódítani

Skandináviára is érdeklődéssel nézek, azt hiszem, ott is vannak lehetőségek amik érdekesek lehetnek számunkra. Talán vissza tudunk hozni valamit Kínában, mert potenciálisan nagy piacok vannak ott. De ez még a jövő zenéje.

A World Series egy fontos platform számunkra, ahol a világ legjobb játékosait visszük el, hogy megmérkőzzenek a helyiek ellen. A televízió is közvetíti a tornákat, így próbáljuk terjeszteni a játékot szerte a világban.

Úgy tűnik ez működik, igaz ez egy komoly fejlődési folyamat. Most meghívásos versenyek ezek, ám idővel akár nyílt verseny is lehet belőlük."

Egyéb tervekről:

"A Unicorn tábláiról hamarosan jelentést fognak készíteni, mert sok panasz érkezett rá.

Az életben a legnagyobb gyilkos az önelégültség. Nem szabad hátradőlni. Soha nincs és nem lesz olyan nap, amikor a munkaidőm nagy részét ne tölteném el azzal, hogy kitaláljam mi az ami megtartja a darts helyzetét, megtartja a darts lüktetését és élénkségét. Gondolkozom azon, hogy újat hozzak a közönségnek, és javítani tudjam a jövedelmezőséget.

Nagyszerű, fenntartható, jövedelmező üzletünk van, ahol a nyeremények 500 ezer fonttól kezdődtek, amikor átvettem, és mára már 15 millió fontra rúg ez az összeg.

A jövőben lesz egy-két dolog ami majd meghökkenti, sokkolja a rajongókat. A játék halad az úton, továbbfejlődik és a játékosoknak életet megváltoztató pénzt is tud adni. Ha akarják. Ha nem akkor keressenek más munkát."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6414980094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása