9 Nyíl

Este jó volt kiemeltnek lenni az Austrian Openen

2019. május 04. 23:27 - Dart Major

European Tour 5 - Austrian Darts Open 2019 - második nap, esti összefoglaló

A délutáni meglepetés-cunami után kíváncsian vártam mi fog történni az esti programban. Plusz ugye jöttek a legnagyobbak is, vagyis MvG, Snakebite, Voltage, Barney, Iceman és a többiek. Nézzük mi történt a grazi éjszakában.

Tovább
Szólj hozzá!
Gamecente

Két kiemelt élte csak túl a grazi délutánt.

2019. május 04. 18:12 - Dart Major

European Tour 5 - Austrian Darts Open 2019 -második nap, délutáni összefoglaló

Mint azt mindenki tudja, ma folytatódott az Austrian Open, mégpedig a legjobb tizenhatba kerülés volt a tét. Ez ugye azt jelenti, hogy ekkor a kiemelt versenyzők is bekapcsolódnak a programba. A mai délutánon azonban nem volt jó ómen kiemeltnek lenni. Lássuk miért:

Tovább
Szólj hozzá!

Mindenki hozta a kötelezőt, Barney is

2019. május 04. 06:54 - Denis Potvin

Grazban pénteken megkezdődött a 2019-es Austrian Darts Open, az European Tour következő állomásának versenyei. Az első napon különösen nagyobb meglepetés nem történ, egyetlen esélyes sem búcsúzott. Raymond van Barneveld is nagyon simán vette az akadályt, amilyen simán Nathan Aspinall legyőzte Kim…

Tovább
Szólj hozzá!

Michael van Gerwen kikapott, Rob Cross az élre ugrott

2019. május 03. 10:42 - matyi96

Unibet Premier League 14. forduló - Manchester, Manchester Arena - összefoglaló

Tegnap egy újabb csütörtökön voltunk túl, azaz egy újabb Premier League forduló játszódott le. A színvonal most nem volt annyira magas, csupán egyetlen száz feletti átlag született az est folyamán, azonban ettől függetlenül élvezhető, remek meccseket láthattunk Manchesterből. 

Tovább
1 komment

Mozgalmas hétköznapok a Metrodomeban

2019. május 01. 19:17 - Dart Major

2019 PDC Players Championship 13, 14 - Barnsley, Metrodome

  A PDC  idény talán legsűrűbb hetét éli most a mezőny, és persze a darts rajongók is. Kedden és szerdán a Players Championship aktuális fordulóit rendezik meg Barnsleyban. Az érintettek aztán utaznak a Premier Liga fordulójára Manchesterbe, hogy aztán péntektől vasárnapig az Austrian Darts Openen…

Tovább
Szólj hozzá!