9 Nyíl

Visszatér a darts, igaz egyelőre csak a weben

2020. április 06. 09:19 - Denis Potvin

Lassú lépésekkel, de visszatér majd az élet a rendes kerékforgásába. Addig még sok idő telik el, de a dartsvilág krémje ismét a kamerák elé lép. Igaz, még csak az otthoni kamerák elé, de a Modus Darts jóvoltából sokak így is egy remek sorozatot követhetnek végig, ami hétfőn délben fog kezdeni. Erre szeretnénk felhívni a figyelmeteket.

modus2.jpg

A torna elnevezése 2020 Modus Icons of Darts Live League. Hétfőtől szombatig egy-egy csoport küzdelmeit lehet végigkövetni. A PDC-s sztárok közül már az első napon kamerák elé lép Raymond van Barneveld, vagy Mark Webster is. Minden nap egy csoport küzdelmeit rendezik. A sorozat május 2-án zárul, amikor a döntőre kerül majd sor.

Bővebb információkkal nem rendelkezünk mi sem, egyelőre csak a április 6-i, hétfői sorsolást ismerjük, de az biztos, hogy ezekre a meccsekre a nemzetközi, sőt a magyar fogadóirodáknál is lehet fogadni. A nemzetközieknél, így bet365-ön, vagy a Unibeten is élőben lehet követni.

Az első napon tehát Barney és Webster mellett Paul Nicholson is szerepel. Valamint a volt vb-elődöntős, Andy Jenkins, a BDO-sztár David „Stretch” Evans, továbbá a fiatal holland dartos, Wessel Nijman. Különösen érdekes lehet majd a Webster-van Barneveld meccs, ami az előzetes tervek szerint 14:30-kor kezd.

Akkor az április 6-i sorsolás (12 órától, a lenti időpontokhoz egy órát kell hozzáadni)

modus1.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8015594600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása