9 Nyíl

Ha Wales, akkor Price!

2019. április 18. 23:02 - matyi96

2019 Unibet Premier League of Darts - 12. játéknap - Cardiff, Motorpoint Arena - összefoglaló

Ma este Wales-ben mérkőzött meg a darts magja, aminek leginkább Gerwyn Price örülhetett. Aztán este is örülhetett, hiszen a nap legjobb mérkőzését játszotta Michael Smith ellen, amit meg is tudott nyerni. Na, de ne szaladjunk ennyire előre, lássuk részleteiben mi történt a Premier League tizenkettedik játéknapján.

price_6.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
Gamecente

Meglett a hétvégi duplázás

2019. április 14. 19:32 - Dart Major

PDC Players Championship 12 - Metrodome, Barnsley (összefoglaló)

A tegnapi Wade győzelemmel végződött forduló után ma már jött is a folytatás. Sok-sok kérdés van egy ilyen forduló előtt, miszerint ki lesz az a nem várt játékos aki nagyot dob és meglepetést okoz, vagy épp melyik nagy név hozza magát és húzza be a győzelmet, lesz-e kilenc nyilas stb. Az biztos, hogy izgalmak garantáltan akadnak egy ilyen maratoni versenyen, lássuk a tizenkettedik állomáson mi történt.
players-championship_6_1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Angol, TOP 10-es házidöntő Barnsleyban

2019. április 13. 19:01 - Dart Major

PDC Players Championship 11 - Metrodome, Barnsley (összefoglaló)

A tegnapi  European Tour selejtezők után ma a Players Championship tizenegyedik állomása következett. Michael van Gerwen, Rob Cross és Gary Anderson ugyan nem indultak el, de nagy nevek azért voltak a mezőnyben. Nézzünk szét egy kicsit az eredmények között.
players-championship_6_1.png

Tovább
Szólj hozzá!

A kilencedik és tizedik forduló története

2019. április 07. 19:26 - Dart Major

PDC Players Championship 9 - 10 - Metrodome, Barnsley (összefoglaló)

Először is elnézést kérnénk a kedves olvasóktól, hogy tegnap nem jelentkeztünk. Ám a stáb tagjai is űzik ezt a meseszép a sportot és úgy alakult, hogy a szombati napot a táblák előtt töltöttük. Ezért most a kilencedik és tizedik Players Championship fordulóról egyben emlékezünk meg. Eseményekből hiány most sem volt, szóval lássuk a történések kivonatát:
players-championship_6_1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Két döntetlen, két sima

2019. április 05. 09:30 - Denis Potvin

Premier League, 10. forduló, Belfast, The SSE Arena

Immár Raymond van Barneveld és a beugrók nélkül, a legjobb nyolccal folytatódott a Premier League. Két hatalmas csatában Michael Smith Peter Wrighttal, valamint Michael van Gerwen Gerwyn Price nem bírt elbánni. Mensul Suljovic biztos kézzel verte James Wade-et, míg Daryl Gurney nem tudta megörvendeztetni saját közönségét és simán kikapott Rob Crosstól.

Tovább
Szólj hozzá!

Daryl Gurney vasárnap is mindenkit elintézett

2019. március 31. 23:18 - Denis Potvin

PDC European Tour 2 - German Darts Championship 2019 - döntők

 Az egész hétvégén kifogástalan játékkal, végül Daryl Gurney nyerte az idei második European Tour versenyt, a German Darts Chamionshipet Hildesheimben. Gurney nagyszerűen játékkal vasárnap Stephen Buntingot, Adrian Lewist és a döntőben Ricky Evanst is legyőzte. Evans ha egy kicsit higgadtabb meglepetést is okozhatott volna. SuperChin a tavaly novemberi, Players Championship Finals után nyert ismét tornát, a negyedik PDC-tornáját. Nem mellékesen a világranglistán a harmadik helyre jött fel, 

Tovább
Szólj hozzá!

James Wade: csodálatos kilencnyilas, 105-ös átlag, kiesés

2019. március 31. 16:35 - Denis Potvin

PDC European Tour 2 - German Darts Championship 2019- harmadik nap, összefoglaló (délutáni program)

Nem akármilyen vasárnap délután volt ez. Már eddig is tapintható volt, hogy ez talán minden idők egyik legjobb European Tour versenye, de a legjobb 16 vasárnap délután is rátett egy lapáttal. James Wade 2014. október 8-a után megdobta harmadik kilencnyilasát, de ezzel együtt is kiesett. Hatan dobtak százas átlag felett, Adrian Lewis egészen döbbenetes, 109,97-et ért el. Négyen estek ki úgy, hogy jobb volt az átlaguk ellenfelüknél. Tényleg fenomenális volt a délután.

Tovább
Szólj hozzá!

Michael van Gerwennek a 108-as átlag is kevés volt a sikerhez

2019. március 31. 08:28 - Denis Potvin

PDC European Tour 2 - German Darts Championship 2019- második napi összefoglaló (esti program)

A szombat délutáni meccseknél azt írtuk, hogy 107-es átlaggal is ki lehet esni, este pedig Michael van Gerwen megmutatta, hogy 108-cal sem lehetett továbbjutni a European Tour második állomásán, a German Darts Championshippen, Hildesheimben. Az este a világelső kiesése mellett Mensur Suljovic és Dave Chisnall búcsúja miatt is meglepetésekkel éltük meg. Érdekes meccsek várhatók a vasárnapi napon is, amelyet továbbra is a laola.-tv-n tudtok követni majd.

Tovább
Szólj hozzá!

Van, hogy a 107-es átlag is kevés

2019. március 30. 19:16 - Dart Major

PDC European Tour 2 - German Darts Championship 2019- második napi összefoglaló (délutáni program)

Nem kellett sokat várni a German Darts Championship folytatására, hiszen ma már jött is a második forduló. Tegnap sok okunk nem volt a panaszra ami verseny színvonalát illeti. Ma pedig garantált volt a jó szórakozás, hiszen a Pro Tour ranglista legjobb tizenhat játékosa is elkezdte a szereplést. Nézzük mi történt a versenyen.
letoltes_22.jpg

Tovább
Szólj hozzá!