9 Nyíl

Világbajnokok döntőjét hozta a nyolcadik forduló

2019. március 17. 18:57 - Dart Major

PDC Players Championship 8 - Robin Tennis Center, Wigan

Jó szokás szerint szombat után vasárnap, tehát újra Pro Tour sorozat. Konkrétan a Players Championship nyolcadik fordulóját rendezték meg a megszokott wigani helyszínen. Rob Cross betegség miatt visszalépett a versenytől, reméljük csak apró dologról van szó. Lássuk mi történt ezen a napon.
players-championship_6_1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Dave Chisnall fantasztikus menetelése

2019. március 16. 19:50 - Denis Potvin

Players Championship 7., Wigan

Chizzy nyerte a Players Championship 7. versenyét Wiganban szombat késő délután, miután a döntőben, hatalmas csatában győzte le a szintén nagyot menetelő Daryl Gurneyt. Öröm volt Chisnall eredménysorát elnézni. Hét győzelem, abból négyszer százas átlag felett, egyszer 109,1. De lenyűgöző volt Gurney is. Reméljük mindketten visszatérnek a győztes útra. Chizzy a 14. PDC-tornagyőzelmét szerezte meg.

Tovább
Szólj hozzá!

Cross csak jobb átlaggal vezeti a Premier League-t

2019. március 14. 23:24 - Denis Potvin

Nathan Aspinall most nem tudta azt nyújtani, mint a UK Openen, pedig még Smith is megtapsolta az egyik kiszállóját. Nagyon simán verte Suljovic a mostanában remekló Wade-et, Barneveled pedig Cross ellen sem találta meg a győztes utat. A nap rangadója is simára sikeredett, van Gerwen és Cross teljesen együtt áll a tabellán. Gurney pedig a sírból hozta vissza a Peter Wright elleni meccset.

Tovább
Szólj hozzá!

Ted Evetts tökéletes hétvégéje, Brian Raman tökéletes legje

2019. március 11. 15:30 - Denis Potvin

PDC Development Tour, 1-4. Wigan, Robin Park Tennis Centre

A 16-23 év közöttiek szokásos éves rangsora versenye is elkezdődött a hétvégén. Mindez a legjobban Ted Evetts-nek sikerült. A világranglista 103. helyén álló, 21 éves játékos szombaton és vasárnap is nyert egy-egy versenyt, a belga Brian Raman pedig egy kilencnyilast dobott.

Tovább
Szólj hozzá!

Székely Pál is odaért a PDC-be

2019. március 11. 10:51 - Denis Potvin

Az egyetlen magyar profijátékos, Székely Pál megnyerte a budapesti European Tour kelet-európai selejtezőjét, ezzel hatodszor lesz magyar játékos az ET-n, Székelynek először sikerült. A PDC Hungarian Fan Club szervezésében lezajlott kétnapos eseményen négy tornára lehetett kvalifikálni, Krzysztof Kciuk és Borisz Kolcov volt a legnagyobb menő.

Tovább
Szólj hozzá!

Budapest Darts Gála 2019

2019. március 09. 16:03 - matyi96

Budapest Darts Gála 2019 - ÉRD ARÉNA, Érd - élménybeszámoló

Tegnap volt a nagy nap, amire oly sokan vártak... Budapest Darts Gála 2019! A név kissé zavaró lehet, azonban teljesen logikusnak tűnik az elnevezés, még akkor is, ha maga az esemény a csodálatos ÉRD ARÉNA berkein belül zajlott le. Köztudott volt, hogy nyolc játékos, köztük négy PDC nagyágyú szereplésével fog zajlani az esemény. 

ll_pdc_budapest_logo_blau-300x262.png

Tovább
1 komment

James Wade brutális mészárlást rendezett

2019. március 08. 10:47 - Denis Potvin

A nap győztese egyértelműen James Wade, akit régen lehetett látni ilyen jól játszani. A másik John Henderson, aki abszolút élt a lehetőséggel és egy pontot vett el a világbajnoktól, Michael van Gerwentől. Gerwyn Price-t a végig fütyülő tömeg sem zavart meg, de azért a skótoknak is marad öröme, Peter Wright szállította a győzelmet, de a Highlander döntetlenjének talán jobban is örültek.

Tovább
Szólj hozzá!

Nathan Aspinall szenzációs győzelme

2019. március 04. 10:06 - Denis Potvin

Ladbrokes UK Open, 3. nap

Óriási meglepetésre Nathan Aspinall nyerte a 2019-es UK Opent, miután a döntőben alaposan elintézte Rob Cross-t. Nem csak 11-5-ös végeredmény miatt, hanem a stílusos, 170-es kiszállós befejezés miatt is fantasztikus ez a siker. Aspinall pályafutása első televíziós bajnokságán tudott az első lenni.

Tovább
Szólj hozzá!

Gerwyn Price megállíthatatlan formában

2019. március 03. 10:12 - matyi96

2019 Ladbrokes UK Open - Minehead, Butlin's Resort - a legjobb tizenhat, összefoglaló

Délután lejátszották a meccseket a legjobb tizenhatba kerülésért, ahol pikáns párosítások alakultak ki. Este sor került a nyolcaddöntőkre. Remek mérkőzéseket láthattunk, ahol születtek meglepetés eredmények is és sima papírforma mérkőzések is. Lássuk!

uk_open.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Már az első napon hullottak a sztárok a UK Openen

2019. március 02. 09:16 - Denis Potvin

2019 Ladbrokes UK Open, 1. nap - összefogló

Michael van Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright, Raymond van Barneveld, Adrian Lewis. Csak a legnevesebbek, akik vereséggel mutatkoztak be a UK Open első napján. Gerwen esetében megjegyzendő, hogy nagyon hosszú idő után fordult elő, hogy a holland világklasszis egymás után két meccsen bukjon el. A névsort végignézve négy PDC-világbajnok ment első este a levesbe.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: darts 9nyil UK Open