9 Nyíl

Lewis megint őrült meccsen jutott tovább

2019. november 14. 23:49 - Denis Potvin

BoyleSports Grand Slam of Darts, Wolverhampton – 6. nap, összefoglaló

Kialakult a Grand Slam of Darts legjobb nyolcas mezőnye. Csütörtökön egyet leszámítva, őrült nagy csatákat láthatott a publikum, ami meg is hálálta most a nagyszerű meccseket. Lewis megint csak az utolsó legben tudott nyerni, de nyerni tudott. Price lesöpörte Webstert, míg Ian White sokáig állta a sarat Michael van Gerwennel szemben. Kicsit szubjektív, de nekem a nap hőse Robert Thornton, aki a tőle megszokotott vehemenciával játszott, de játszott és nem is rosszul. Végül a rutin, meg talán a nyugalom is Gary Anderson javára döntött. Tegyük hozzá gyorsan, nem érdemtelenül. Klassz nap volt ez is.

ejw9bdxw4aapjl.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
Gamecente

Peter Wright jól otthagyta Cross-t

2019. november 14. 00:01 - Denis Potvin

BoyleSports Grand Slam of Darts, Wolverhampton – 5. nap, összefoglaló

Az alsó ág négy nyolcaddöntőjét rendezték szerdán, ezúttal már 10 nyertes legre mentek a csaták. Csata pedig akadt bőven erre a napra is. Két rangadót is rendeztek, amelyet Michael Smith és Peter Wright nyert meg. Talán éppen utóbbi sima győzelme lehetett a nap meglepetése. De csak a sima győzelme. Glen Durrant pedig negyeddöntőbe jutott.

ejsyqlox0aaa3vq.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Van Gerwen megint hős lett, O’Connor a nap vesztese

2019. november 12. 23:48 - Denis Potvin

BoyleSports Grand Slam of Darts, Wolverhampton – 4. nap, összefoglaló

Nyolc továbbjutó sorsa már hétfőn eldőlt, közte egy családi sztorival. Kedden is nyolc meccset játszottak, ezzel pedig kialakult a Grand Slam of Darts legjobb 16 fős mezőnye. Voltak drámák, fantasztikus átlag ezen a napon is. Robert Thornton visszatérni látszik az elitbe, az eddigi teljesítményei ezt sugallják. Persze, hogy megint Michael van Gerwen volt a nagy ász, 111-es átlaggal. William O’Connor pedig a nap legnagyobb bukása, majd Adrian Lewis neve is ide került.. A lényeg a hajtás alatt. Innentől már nem lehet hibázni, szerdától jön az egyenes kieséses szakasz.

ejmwt-9x0aedxux.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Durrant kiütéssel ment tovább, a Harrington-család együtt ünnepelt

2019. november 12. 08:24 - Denis Potvin

BoyleSports Grand Slam of Darts, Wolverhampton – 3. nap, összefoglaló

Az utolsó fordulót játszották az E-H csoportokban. A négy csoportgyőztes, Chisnall, Wright, Celemns és Smith veretlenül lépett tovább. A második helyek hétfő estek dőltek el. Cross és Gurney is megmenekült, Nathan Aspinall viszont nagyon gyenge teljesítménnyel már csomagolhatott. Ryan Harringtonra pedig méltán lehet büszke a korábbi BDO vb-negyeddöntős, a PDC alapítói közé tartozó később vb-döntős apuka, Rod Harrington.

ejh62avwoaefh_y.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Michael Smith fantasztikus átlaggal nyert

2019. november 11. 09:17 - Denis Potvin

BoyleSports Grand Slam of Darts, Wolverhampton – 2. nap, összefoglaló.

Szombat délután még arról írtunk, hogy nem termett babér a BDO-soknak, majd szombat este Mikuru Suzuki nagyot küzdött, mégis kikapott Price-tól. Vasárnap már örülhettek a kisebb kategória képviselői is, Jim Williams meglepő magabiztosan nyert. Ami a PDC-s játékosokat illeti Michael Smith fantasztikus játékkal jutott 113-as átlag fölé. De Michael va Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright is száz fölötti átlaggal zárt. Sőt, még az a Daryl Gurney is, aki így is elveszítette a meccsét Gabriel Clemens ellen. Nézzük csoportról csoportra a vasárnap történteket.

ejbjy4bxkae0y6a.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Mikuru Suzuki fantasztikusan helyt állt

2019. november 10. 09:17 - Denis Potvin

BoyleSports Grand Slam of Darts, Wolverhampton – 1. nap, esti szakasz összefoglaló.

Szombat délutáni kezdést követően, este az A-D csoport meccseit rendezték meg, az utolsó már jelentősen átnyúlt vasárnap hajnalra, és végül az, a Thornton-Van den Bergh meccs lett a legizgalmasabb. Mikuru Suzuki révén egy hölgytag is szerepelt az este folyamán, és egészen kiválóan helyt állt Gerwyn Price ellen. A meglepetés, William O’Connor sikere, de csak némileg, hiszen az írek válogatott játékosa korábban is nyújtott már kiváló teljesítményt.

ei-gjjgu0aarx5x.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Nem termett babér a BDO-nak szombat délután

2019. november 09. 17:50 - Dart Major

Boyle Sports Grand Slam of Darts - első forduló, E-H csoport

Elindult az idei évi "darts csúcstalálkozó" vagyis a Grand Slam. A BDO és PDC játékosok által is várt torna minden az év egyik fénypontja, és ezen még az sem változtat, hogy a BDO idei szelekciója többeknél kiverte a biztosítékot. (Szerény véleményem szerint joggal). Ám ettől még a verseny továbbra különleges a darts körforgásában. Lássuk mi történt az első fordulóban.
74838727_113078373470381_8398099946443636736_n.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Van Gerwen nagyon simán nyerte a holland házidöntőt

2019. november 04. 09:09 - Denis Potvin

World Series of Darts, Amszterdam – 3. nap összefoglaló

Michael van Gerwen negyedszer lett a World Series of Darts Final győztese. Ezúttal honfitársát, az élete első tv-s döntőjét játszó Danny Noppertet győzte le. A vasárnapi úton Ian White, Mensur Suljovic, Dave Chisnall vérzett el. Illetve az a Raymond van Barneveld, aki minden bizonnyal utoljára játszott saját közönség előtt.

eie1ufvw4aaau9h.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barney szépen akar búcsúzni a hazai közönségtől

2019. november 03. 09:11 - Denis Potvin

World Series of Darts Final, Amszterdam – 2. nap, összefoglaló

Az első nap meccsei után jöttek tehát a kiemeltek, a nyolc legjobb helyre taksált játékos a sorozatban, köztük az ausztrál Damon Heta is. Különleges este volt, hiszen már napközben egyre többen cikkeztek arról, hogy ez az este Raymond van Barneveldről fog szólni, hiszen az utolsó, hazai közönség előtt játszott meccsei előtt áll. Szombaton sem maradtunk meglepetések nélkül. Sőt, komoly veszteséglista jön a hajtás alatt.

barney-retirement.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Lengyel Sas megint lecsapott

2019. november 02. 09:29 - Denis Potvin

World Series of Darts, Amszterdam - 1. nap összefoglaló

Nyolc meccsel kezdődött a World Series of Darts Final, péntek este, Amszterdamban. A nyolc kiemelt majd csak szombaton lép a pódiumra. A meghívottak közül Nathan Aspinall, Simon Withlock, Jeffrey De Zwaan, Kyle Anderson és Gabriel Clemens első körben búcsúzott. A Price-Smith rangadót a walesi nyerte, Krzysztof Ratajski meglepetésre kiverte Nathan Aspinall-t, a lengyel egyre előrébb tart.

icwxequ7.jpg

Tovább
Szólj hozzá!