9 Nyíl

Aki kérdez: a 9 nyíl

2017. december 14. 16:00 - adam_f

Aki válaszol: Török László

Egy kedves kis pótlásnak teszünk eleget a mai napon. Ugyanis sajnálatosan megtréfált bennünket a technika ördöge, és a vébé-váró sorozatunk második részéből kimaradtak Török László - a Vecsési DC játékosának, valamint az Eurosport darts-szakkommentátorának - válaszai, mivel valami oknál fogva nem jött meg az e-mail. Szerencsére ezt a problémát a mai napon orvosolni tudtuk, így most jöjjenek a BDO magyarországi helytartójának gondolatai a PDC-világbajnokságról.

tl2.jpg

9 nyíl: - Mit vársz a 2018-as világbajnokságtól? Miben hozhat újat az eddigi vébékhez képest a mostani, közel három hétig tartó esemény (már ha hozhat)?

Török László: - Ez a VB egy hihetetlenül felgyorsult fejlődésnek az igazi mércéje. Olyan közel kerültek a teljesítmények egymáshoz, hogy egy-egy nüansznyi hiba eldönthet mérkőzéseket. Új név (csak a VB-k történetében) aki beleszólhat az első nyolc helybe, az Mensur vagy Rob Cross lehet. Ők ketten - ha lehet mondani - még nagyobb térugrásokkal haladnak a csúcs felé. Gerwen olyan egyéniség a mai dartsban, aki a játéktudásával kimagaslik a mezőnyből. Nehéz lesz őt legyőzni.

600_suljovic_5.jpg9 nyíl: - Melyik mérkőzést várod a legjobban az első körből, és milyen eredményt jósolsz a találkozóra?

TL: - Phil Taylor – Chris Dobey szerintem egészen különleges mérkőzést ígér, reményeim szerint Taylor győzelemmel! De a két holland, Jelle Klassen és Jan Dekker meccse lehet, hogy még izgalmasabb lesz, megjósolhatatlan a nyertes. Két olyan klasszis, aki elég hektikusan játszanak a VB-szereplések alkalmával. A két érzelmeit nem titkoló dartsos, Mensur Suljovic és Kevin Painter játéka is figyelemre méltó lehet, Mensur győzelemmel...   

9 nyíl: - Van-e esetleg titkos „favoritod”, akinek szurkolsz, és ha igen, akkor mit gondolsz az esélyeiről (meddig juthat, mit érhet el stb.)?

TL: - Az esélyes nyilván Gerwen. Én nagyon szurkolok Barneveldnek, de az ő jelenlegi formája maximum a negyeddöntőig elég. Wright nyerni szeretne, de azt gondolom nem fog. Nem a tudása kevés, az rendben van, de mentálisan nem tud felnőni az ilyen feladathoz (eddig nem tudott).

9 nyíl: - Egyszerű a feladat: Tippeld meg, hogy kik játszhatják január 1-jén a döntőt, és miért pont ők?

TL: - Gerwen és Taylor, a Klasszikus. Taylort nagyon inspirálja a szép távozás (egy döntő már nagyon is az lenne), Gerwen ha jó formában van, legyőzhetetlen. Amit még valószínűnek tartok az Gerwen – Anderson. Anderson döntős rutinja már nagyon nagy.

9 nyíl: - Mit gondolsz, lesz-e ezen a vébén mágikus kilencnyilas, és ha igen, vajon ki dobja meg a tökéletes leget?

TL: - Azt gondolom, hogy lesz. Gerwen, Anderson, Lewis és talán Taylor dob egyet-egyet.

pt.jpg9 nyíl: - Az utolsó kérdés egy bizonyos személyre vonatkozik, aki élete utolsó világbajnokságára készül. Ha jellemezned kellene a Legendát, azaz Phil Taylor-t, milyen szó jutna róla elsőként eszedbe, és miért pont az ugrott be?

TL: - Taylor egy fantasztikus játékos, aki bármikor képes bárkit legyőzni. Elfáradt, amit nem csodálok, és egyre nehezebben viseli a kudarcot. Sajnálom, hogy befejezi, de szerintem így kell, ilyen szépen. Ami elsőként eszembe jut róla, az a KIRÁLY szó.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5213499723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása