9 Nyíl

Veretlen maradt a Champrons League címvédője

2018. szeptember 22. 23:11 - Denis Potvin

Champions League of Darts 2018 - The Brighton Centre, (második forduló összefoglaló)

Mensur Suljovic Rob Cross után Peter Wright ellen is nyerni tudott. Az A csoportban Simon Whitlock maradt a nyeretlen, neki már nincs esélye a továbbjutásra. A B csoportban Gary Androsn volt, aki javitott és Dave Chisnall, aki kiesett. A győztesek meccsét pedig xxxx hozta. Folytatás vasárnap délután, a részletek pedig lejjebb.

win-a-pair-of-tickets-to-the-champions-league-of-darts-660x330.jpg

Az estét az A csoport két vesztes nyitotta és utána Simon Whitlock maradt pont nélkül, miután Rob Cross 10-8-ra nyerni tudott. A tizennyolc legben a Varázsló átlaga végül nem érte el a 90-et sem, míg a világbajnok 94,03-ig jutott. Az elején mind a két játékos hozta a kezdését, egyre javuló dobóátlaggal, hiszen Whitlock 2-1-re már 15 nyilas leggel tudott vezetni, Cross pedig 14 nyilassal egyenlített. Az első brék is az ausztrálé volt, 104-es kiszállóval 4-2-re vezetett, de Cross gyorsan visszajött 4-4-re, majd 5-5 után, 108-as kiszállóval újra brékelni tudott. 7-5-re ment el, de Whitlock azért odavert egy 13 nyilast és 7-7-nél megint egyenlő volt. Whitlock közel került a sikerhez, 8-7-re vezetett, de utána Cross három bravúros leget nyert egymás után, az egyik kereken négy körből, 131-es kiszállóval.

Kiválóan folytatta a címvédő, Mensur Suljovic a világbajnok legyőzése után Peter Wrighot is legyőzte. Kiváló meccs volt, mind a két játékos száz feletti átlaggal zárt. Suljovic brékelt először, majd egészen 4-1-ig húzott el. Az osztrák 5-2-re úgy vezetett, hogy 11 nyilas leget produkált, három kör után 81-ről szállt ki. Wrigh egyszer még beleerősített, 6-5-re jött fel, de akkor Suljovic egy 14 nyilas, 100-as kiszállós, majd egy 12 nyilas 98-as kiszállós leggel megint hárommal ment el. Wrigh még egyszer feltámadt, de 7-8 után már nem volt esélye, Suljovic veretlen maradt az első nap után.

Következett a B csoport és Gary Anderson, aki Dave Chisnall elleni győzelmével javított első körös vereségén, ezzel még maradt esélye a továbbjutásra. Chizzy viszont elszállt, nyeretlen maradt, a két szombati meccsen mindössze öt leget nyert. Anderson alig maradt százas átlag alatt, Chisnall pedig 90 alatt. A meccs 3-2ig volt szoros, Anderson kétszer 11, egyszer 12, egyszer pedig 13 nyilas leget is produkált.

A B csoportban Michael van Gerwen maradt veretlen, akinek Daryl Gurney alaposan megnehezítette a dolgát még úgy is, hogy a világelső holland majdnem tíz ponttal erősebb átlagot produkált. Pedig nem úgy nézett ki a meccs, Gerwen nyerte az első öt leget és úgy nézett ki, ebből nagy verés is lehet. Aztán Gurney 5-4-re jött fel, de aztán a holland megint beleerősített és 9-5 volt a javára. Gurney még egy kicsit kozmetikázott az eredményen, de nem volt kérdés, ezt a meccset is Gerwen nyeri.

Champions League of Darts

A csoport

Rob Cross-Simon Whitlock 10-8

Peter Wright-Mensur Suljovic 7-10

B csoport

Gary Anderson-Dave Chisnall 10-3

Michael van Gerwen-Daryl Gurney

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6014256611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása