9 Nyíl

Már megint kényszerű változás a PL-ben

2016. február 11. 13:07 - Turpi9

A Premier League második fordulója sem marad kavalkád nélkül, ezen a játéknapon is lesz egy újabb hiányzó. Megint betegség miatt csavartak egyet a programon. A részletek a hajtás alatt.

thornton.jpg

Legutóbb a világbajnok Gary Anderson nélkül zajlott az első forduló Most is egy skót versenyzőt kell pótolni, nevezetesen Robert Thornton-t. Mellkasi fertőzést kapott a 48 éves sportoló, aki az orvosainak a tanácsára nem áll tábla elé ma este Newcastle-ban. Pénzfeldobás döntött és az este folyamán James Wade lesz a "szerencsés", aki két mérkőzést is letudhat. Először Michael Smith ellen fog mérkőzni a nyitó meccsen, a záró mérkőzésen pedig Phil Taylor ellen fog játszani. Tehát a program így alakul:

James Wade–Michael Smith

Raymond van Barneveld–Peter Wright

Adrian Lewis–Dave Chisnall

Gary Anderson–Michael van Gerwen

James Wade–Phil Taylor

Ezek után - persze, ha semmiféle zavaró körülmény nem jön közbe - a március 24-i, liverpooli fordulóban, a nyolcadik játéknapon áll majd vissza a helyére a rend, amelynek ez lehet majd a beosztása:

Michael Smith–Robert Thornton

Gary Anderson–Dave Chisnall

Adrian Lewis–Raymond van Barneveld

Phil Taylor–Peter Wright

Michael van Gerwen–Robert Thornton

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr728381900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása