9 Nyíl

A svédeknek is van egy kilencnyilas rekordere

2016. március 01. 10:52 - Denis Potvin

A svéd szövetség rendezésében először dobott valaki kilencnyilast, ez a bravúr Daniel Larssonnak sikerült az elmúlt hétvégén rendezett svéd bajnoki fordulóban. Svéd dartsosok közül ez volt a negyedik tökéletes dobás.

larsson.jpgA stockholmi versenyen Larrson Torgny Blomqvist ellen érte el ezt a zseniális teljesítményt, a 4-3-ra megnyert meccsen. Korábban Gunnak Glasö és Magnus Caris a Stockholm GP-n, Oskar Lukasik pedig a Dannish Openen tudott svéd dartsosként kilencnyilast dobni. A legnagyobb sajnálatunkra, videót nem találtunk az eseményről. Csak a hír jelent meg a svédek hivatalos honlapján.

A 34 éves svéd dartsosról, Daniel Larssonról annyit tudni érdemes, hogy 2004 óta a BDO szervezetének tagja, két világbajnokságra jutott már el, de az első kört egyszer sem élte túl. Tavaly a Finnish Opent, két éve a Nordic Cupot nyerte meg. A BDO-rangsorban 38., a WDF-en a 15. helyen áll. Lenny Kravitz - Are you gonna go my way a bevonulózenéje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr608431684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása